usp1
usp2
usp3

Makita 528099660 Ketting "hks" - 450 x 1,5 x 5,5mm - 3/8'' - 60 schakels

-image
33,29

Verwachte leverdatum

20-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Makita 528099660 Kettingzaag toebehoren: een scherpe keuze
   Stel je voor: je staat midden in je project, de natuur tot je dienst, en het enige dat je nodig hebt, is gereedschap dat even hard werkt als jij. Maak kennis met de ster van de show: de Makita 528099660 ketting "hks". Met zijn imposante lengte van 450 mm, een dikte van 1,5 mm, en een tandsteek van 3/8'', is deze ketting niet zomaar een onderdeel; het is de ruggengraat van je kettingzaag. Elke schakel in de 60 schakels lange ketting is ontworpen voor precisie en macht, waardoor je door elk houtsoort heen snijdt als een warm mes door boter. Speciaal ontwikkeld als toebehoren voor je kettingzaag, zorgt deze ketting van Makita ervoor dat je elk project met vertrouwen, snelheid en nauwkeurigheid aanvliegt.

   Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
   Veilig werken staat bij Makita hoog in het vaandel, en dat merk je aan de 528099660 ketting. Niet alleen geef je met deze ketting blijk van je toewijding aan vakmanschap, maar ook aan je veiligheid en die van je omgeving. De hoogwaardige afwerking en materialen zorgen ervoor dat de ketting niet alleen lang meegaat, maar ook betrouwbaar is in elke situatie. Of je nu een ervaren houthakker bent of een doe-het-zelver met een passie, deze ketting zal je niet in de steek laten. Het nauwkeurig geslepen design zorgt voor minder vibraties, waardoor je werk niet alleen gemakkelijker maar ook veiliger wordt. Bovendien zorgt de duurzaamheid van de Makita ketting ervoor dat je niet bij elke klus hoeft na te denken over vervanging. Zo kun je je concentreren op wat echt belangrijk is: het creëren.

   Waarom je niet zonder kan in onze webshop
   Als vakman weet je het: tijd is kostbaar, en kwaliteit onbetaalbaar. Daarom is de Makita 528099660 kettingzaagketting jouw beste aankoop bij onze webshop, waar snelle levering en scherpe prijzen samenkomen om jouw werkzaamheden zo vlot en voordelig mogelijk te maken. Vergeet lange wachttijden en hoge prijzen; bij ons profiteer je niet alleen van een breed assortiment aan gereedschap en toebehoren maar ook van een service die met je meedenkt. Bestel vandaag nog en ervaar hoe onze vriendelijke service jouw kluservaring naar een hoger niveau tilt, terwijl je profiteert van de scherpste deals. Zeg ja tegen moeiteloos werken, met Makita en onze webshop als je betrouwbare partners.

   Aantal stuks

   1

   EAN

   4002829485187

   Artikelnummer

   181973

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.