usp1
usp2
usp3

Makita B-14152 Cirkelzaagblad voor bosmaaiers - 230 x 25,4 x T80 - Hout

★★★★★

5.0 / 5

2 reviews

-image
adviesprijs
23,00
21,79

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Makita B-14152 Bosmaaier toebehoren - Geef je tuinklussen een krachtige twist
   Wanneer jij je waagt aan de stoerste klussen in de tuin, heb je gereedschap nodig dat even robuust is als jijzelf. De Makita B-14152 cirkelzaagblad voor bosmaaiers is jouw trouwe partner in crime voor al jouw zaag- en rooiwerkzaamheden. Met zijn 40/80-tanden van gehard staal, is dit zaagblad ontworpen om moeiteloos door verhout struikgewas, dunne boomstammen en andere uitdagingen te snijden. De specifieke afmetingen, 230 x 25,4 x T80, staan garant voor een nauwkeurige, schone snede, keer op keer. Krijg grip op je buitenwerk met dit enkele stuk gereedschap, het essentiële zaagblad dat jouw tuinwerkzaamheden zal vereenvoudigen. Dit type accessoire vormt de ruggengraat van efficiënt en krachtig werk, gericht op iedereen die van zijn tuin een trots project maakt.

   Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
   Bij het hanteren van krachtig gereedschap zoals de Makita B-14152 is veiligheid een topprioriteit. Dit zaagblad is niet alleen gebouwd om lang mee te gaan, dankzij het gebruik van gehard staal, maar ook met oog op de veiligheid van de gebruiker. Het biedt stabiliteit en betrouwbaarheid bij elke snede, waardoor je met een gerust hart aan het werk kunt. Duurzaamheid komt niet alleen in het materiaal naar voren, maar ook in de hoogwaardige afwerking die ervoor zorgt dat je over een langere periode kunt rekenen op jouw Makita-zaagblad zonder vervanging. Zo combineert het cirkelzaagblad een lange levensduur met optimale veiligheidsnormen, wat het een onmisbaar stuk gereedschap maakt voor de bewuste tuinier of professional.

   Kies voor gemak, snelheid en service
   Waarom zou je jouw Makita B-14152 cirkelzaagblad voor bosmaaiers ergens anders bestellen als je bij onze webshop verzekerd bent van niet alleen scherpe prijzen, maar ook van een snelle levering? Wij begrijpen dat wanneer je eenmaal de beslissing hebt genomen om jouw tuin aan te pakken, je zo snel mogelijk aan de slag wilt. Daarom zrgen wij ervoor dat jouw nieuwe zaagblad vlot jouw kant op komt. Bovendien staat ons team van vriendelijke experts altijd klaar om je te adviseren en te ondersteunen bij je keuze. Van groot assortiment tot scherpe prijzen, onze webshop biedt een winkelervaring die jouw klusbelevenis niet alleen gemakkelijker, maar ook aangenamer maakt. Kies voor het gemak van online bestellen en de zekerheid van een betrouwbare levering, en maak van jouw volgende tuinproject een doorslaand succes.

   Type accessoire

   Zaagblad

   Aantal stuks

   1

   EAN

   0088381361101

   Artikelnummer

   181914

   1x Makita B-14152 Cirkelzaagblad

  Reviews

  5.0 / 5

  ★★★★★

  2 reviews

  • 5 sterren

  • 4 sterren

  • 3 sterren

  • 2 sterren

  • 1 ster