Makita B-23690 Schroefbit - H3x25mm (3st)

placeholder-product-media-alt-text-not-set
2,09

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Makita B-23690 Schroefbitset - Voor elke schroeftaak de juiste maat

   Als professional weet je dat het juiste gereedschap het halve werk is. Daarom introduceert Makita de B-23690 schroefbitset, jouw ideale partner voor elke schroeftaak. Deze set bevat schroefbits van verschillende lengtes en met diverse kopmaten, zodat je altijd het perfecte bitje bij de hand hebt voor jouw specifieke klus.

   De Makita schroefbits zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en komen in verschillende uitvoeringen: Standard, Impact Black, Impact Silver, Impact Gold en Impact Premier. Hiermee ben je verzekerd van een lange levensduur en optimale prestaties, ongeacht de uitdaging die je aangaat.

   Deze specifieke set bestaat uit drie schroefbits met een lengte van 25 millimeter en een H3 kop, perfect voor fijnmechanische werkzaamheden of het aandraaien van kleine schroeven. Met een gewicht van slechts 180 kilogram zijn deze bits een lichtgewicht toevoeging aan je gereedschapskist, maar met de betrouwbaarheid en duurzaamheid die je van Makita mag verwachten.

   Kies voor de Makita B-23690 schroefbitset en ervaar het gemak en de kwaliteit van professioneel gereedschap bij elke draai die je maakt.

   Lengte bit

   25 mm

   EAN

   0088381408226

   3x Makita B-23690 Schroefbit

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is