usp1
usp2
usp3

Makita B-68351 Rolbandmaat 7,5mx25mm met valbeveiliging

Makita B-68351 Rolbandmaat 7,5mx25mm met valbeveiliging-image
adviesprijs
54,00
34,79

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Makita B-68351 Rolmaat: Exact wat je nodig hebt
   Als klusser weet je dat goed gereedschap het halve werk is. Daarom introduceer ik je graag aan de Makita B-68351 Rolbandmaat 7,5mx25mm met valbeveiliging. Deze rolbandmaat neemt je meetwerk serieus; met een lengte van maar liefst 7,5 meter en een lintbreedte van 25 mm ben je verzekerd van nauwkeurige metingen voor alle soorten projecten. Maar dat is nog niet alles: de rolbandmaat beschikt over Dura Coating voor een 5 keer langere levensduur dan traditionele rolbandmaten, een magnetische haak voor de beste precisie en dubbelzijdige bedrukking zodat je onder alle omstandigheden gemakkelijk kunt meten. Of je nu binnen in een krappe ruimte werkt of buiten in fel zonlicht, deze rolmaat is jouw betrouwbare partner voor elke klus.

   Veilig en duurzaam in de palm van je hand
   Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij elke klus. Daarom is de Makita B-68351 Rolbandmaat jouw ideale maatje. Voorzien van valbeveiliging, wat inhoudt dat er een koord is dat de rolbandmaat verbindt met de basishouder om vallen te voorkomen, en een verschuifbare magnetische haak waardoor je met unieke precisie kunt meten, biedt het optimaal gebruiksgemak. Daarnaast is de rolbandmaat met een gele knop eenvoudig en snel los te koppelen, wat handigheid in gebruik ten goede komt. Door de duurzame behuizing en Dura Coating ben je niet alleen verzekerd van veiligheid op de werkvloer maar ook van een product dat een lange levensduur biedt. Zo blijf je veilig en effectief meten, keer op keer.

   Waarom deze rolmaat niet mag ontbreken in jouw gereedschapskist
   Voor iedereen die zijn gereedschapscollectie serieus neemt, is de Makita B-68351 Rolbandmaat met valbeveiliging een must-have. Bestellen bij onze webshop betekent dat je profiteert van snelle levering en scherpe prijzen. Bovendien bieden we je een groot assortiment en vriendelijke service, zodat jij altijd vindt wat je zoekt. Met deze rolbandmaat ben je niet alleen verzekerd van precisiewerk, maar ook van veiligheid en duurzaamheid op de werkvloer. Wacht dus niet langer en voeg deze betrouwbare maat aan je gereedschapskist toe. Zo ben je altijd voorbereid op elke klus die voor je ligt.

   Meetlengte

   7.5 m

   Materiaal

   Kunststof, Staal

   Magnetisch

   Ja

   Inch of metrisch

   Metrisch

   Breedte band rolmaat

   25 mm

   EAN

   0088381545853

   Artikelnummer

   326900

   Breedte (Product)

   25 cm

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.