usp1
usp2
usp3

Makita DUP361ZN 36V (2x 18V) Li-Ion accu snoeischaar body

-image
972,69

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  Let op! Zonder accu en lader

   Ontdek de kracht van de Makita DUP361ZN Snoeischaar
   Stap de wereld van efficiënt en precies snoeien binnen met de Makita DUP361ZN 36V (2x 18V) Li-Ion accu snoeischaar body. Deze revolutionaire snoeischaar knipt moeiteloos takken tot 33 mm, waardoor je tuinwerkzaamheden met gemak en precisie verlopen. Dankzij de ergonomische draagstel voor de accu's geniet je van optimaal comfort tijdens het snoeien. Bovendien is de snoeischaar ontworpen voor zowel rechtshandige als linkshandige gebruikers, wat het gebruiksgemak vergroot. Het lichte gewicht en de handige holster zorgen ervoor dat de schaar eenvoudig te hanteren én op te bergen is tijdens je tuinwerkzaamheden. Uitwisselbare accu's bieden de flexibiliteit om de schaar op meerdere machines te gebruiken, waardoor je efficiënt en effectief al je snoeiwerkzaamheden kunt uitvoeren. Deze snoeischaar wordt geleverd met een uitgebreide reeks aan accessoires, waaronder een netsnoerhouder, harnas, schaartas, valbeveiliging, olie, aansluitkabel, en meerdere gereedschapssleutels, allemaal verpakt in een handige combi-set tas.

   Veilig en duurzaam snoeien met vertrouwen
   De Makita DUP361ZN 36V (2x 18V) Li-Ion accu snoeischaar is niet alleen krachtig en efficiënt in gebruik, maar ook ontwikkeld met jouw veiligheid in gedachten. De toegevoegde valbeveiliging verzekert dat je gereedschap beschermd blijft tegen mogelijke schade, waardoor je met een gerust hart op grote hoogte kunt werken. Ook is dit snoeigereedschap ontworpen om jouw werk zo aangenaam mogelijk te maken. Dankzij de softgrip ligt de snoeischaar comfortabel in de hand, waardoor je langdurige werkzaamheden zonder overlast kunt uitvoeren. De duurzaamheid van deze tool zorgt ervoor dat je niet enkel betrouwbaar, maar ook langdurig van je investering geniet. Met een compacte breedte van slechts 43 millimeter en een hoogte van 10.6 millimeter is deze snoeischaar uiterst handelbaar en gemakkelijk mee te nemen voor allerlei snoeiactiviteiten, van de kleine stadstuin tot de grootschalige landerijen.

   Waarom je kiest voor onze webshop
   Bij de aanschaf van de Makita DUP361ZN snoeischaar via onze webshop ben je verzekerd van meerdere voordelen. Ten eerste geniet je van een snelle levering waardoor je bijna onmiddellijk aan de slag kunt gaan met je nieuwe aanwinst. Daarnaast profiteer je van onze scherpe prijzen, waardoor je de beste deal krijgt voor dit topkwaliteit gereedschap. Maar dat is nog niet alles; onze webshop staat bekend om het grote assortiment en de vriendelijke service, waardoor je altijd het gereedschap vindt dat je nodig hebt en ondersteuning krijgt bij al je vragen en zorgen. Kortom, door te kiezen voor onze webshop, verzeker je jezelf van een uitstekende winkelervaring, waarbij je meer haalt uit elk aspect van je snoeiwerkzaamheden.

   Verlengde garantie

   Ja

   Softgrip

   Ja

   EAN

   0088381845557

   Artikelnummer

   229481

   Hoogte

   10.6 mm

   Gewicht

   0.8 kg

   Breedte

   43 mm

   1x Makita DUP361ZN accu snoeischaar

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.