Metabo BS 18 L BL 18V Li-Ion Accu boor-/schroefmachine body in MetaBox

-image
-image
-image
Metabo BS 18 L BL 18V Li-Ion Accu boor-/schroefmachine body in MetaBox-image
Metabo BS 18 L BL 18V Li-Ion Accu boor-/schroefmachine body in MetaBox-image
Metabo BS 18 L BL 18V Li-Ion Accu boor-/schroefmachine body in MetaBox-image
Gratis product
adviesprijs
187,00
149,06

Verwachte leverdatum

12-08-2024

  • Gratis verzending vanaf €50,-

  • Op werkdagen vóór 22.00u besteld = vandaag verzonden

  • Veilig & achteraf betalen

trusted mark-image

Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

Productinformatie

De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
    Ontvang een gratis accu bij aankoop van deze Metabo 18V-machine. Upload je aankoopbewijs op de website van Metabo en claim je accu. Deze actie loopt van 1 april 2024 tot 15 december 2024. Upload je aankoopbewijs voor 15 december 2024.
    Ontvang een gratis accu bij aankoop van deze Metabo 18V-machine. Upload je aankoopbewijs op de website van Metabo en claim je accu. Deze actie loopt van 1 april 2024 tot 15 december 2024. Upload je aankoopbewijs voor 15 december 2024.
    Metabo BS 18 L BL body Accu schroefboormachine: Een Revolutie in Handen
    Maak kennis met de ultieme krachtpatser die je kluswerk naar het volgende niveau tilt: de Metabo BS 18 L BL accu boor-/schroefmachine. Een compact wonder dat kracht en precisie combineert, dankzij de geavanceerde brushless motor die garant staat voor een langere levensduur en een betere prestatie. Of het nu gaat om schroefwerk of boorklussen, deze machine laat je nooit in de steek. Met een accuvoltage van 18Volt binnen het CAS-platform, ben je verzekerd van een duurzaam ecosysteem van compatibele apparaten. Deze schroefboormachine baant de weg met een maximale boorcapaciteit van 32 mm in hout en 13 mm in metaal, en een indrukwekkend aandraaimoment van maximaal 60 Newton. Tel daar de LED-werklamp, riemhaak, en bithouder bij op, en je hebt een onmisbaar stuk gereedschap in handen dat klaar is voor elke klus, groots of klein.

    Veilig en duurzaam: Jouw Trouwe Kluspartner
    De Metabo BS 18 L BL zet veiligheid en duurzaamheid voorop, waardoor je met een gerust hart aan elke klus kunt beginnen. Deze boor-/schroefmachine is niet alleen robuust en krachtig, maar zorgt ook voor een ongekende betrouwbaarheid. De variabele snelheidsregeling geeft je de flexibiliteit om de machine af te stemmen op het materiaal waarmee je werkt, terwijl de duurzame MetaBox opbergoplossing je machine na elke klus veilig beschermt. De ingebouwde LED-verlichting, inclusief een nachtlichtfunctie, verzekert dat je werkplek altijd voldoende verlicht is zodat je zelfs in de donkerste hoeken met precisie kunt werken. Of het nu gaat om een professionele opdracht of een doe-het-zelf project, met deze schroefboormachine heb je een betrouwbaar stuk gereedschap in handen dat klaar is voor langdurig gebruik.

    Heb je het gehoord? Je Klussen Klaar in een Flits!
    Waarom zou je voor deze boor-/schroefmachine kiezen? Omdat je hiermee toegang krijgt tot een ongekend gebruiksgemak en prestaties, maar dat is niet alles. Door te bestellen bij onze webshop, profiteer je niet alleen van een groot assortiment aan kwaliteitsgereedschap, maar geniet je ook van onze snelle levering. Geen lange wachttijden meer; je kunt bijna direct aan de slag met je nieuwe aanwinst. En dankzij onze scherpe prijzen houd je ook nog eens geld over voor andere klusbenodigdheden. Wij staan klaar met vriendelijke service, om je te helpen bij het maken van de perfecte keuze voor jouw project. Elk gereedschap dat we aanbieden, waaronder de baanbrekende Metabo BS 18 L BL, is geselecteerd op kwaliteit en prestatie. Ontdek zelf het gemak van bestellen bij ons en til de kwaliteit van je werk moeiteloos naar een hoger niveau.

    Accu platform

    CAS

    Toerental onbelast

    1850 rpm

    Boorcapaciteit hout

    32 mm

    Capaciteit boorkop

    13 mm

    Maximaal geluidsniveau

    Normaal - 60 of meer dB

    Toerental onbelast, bereik

    550_1850

    Aandraaimoment maximaal

    60 N

    Werkt op

    Accu

    Boorcapaciteit metaal

    13 mm

    Voltage

    18

    EAN

    4007430337511

    Artikelnummer

    246510

    Hoogte

    19.2 cm

    Breedte

    8.2 cm

    Gewicht

    1200 g

    1x Metabo BS 18 L BL body Schroefboormachine

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.