usp1
usp2
usp3

Metabo FS 160 Geleiderail in tas - 1600 mm

Metabo FS 160 Geleiderail in tas - 1600 mm
adviesprijs
177,00
157,19

Verwachte leverdatum

20-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Metabo FS 160 Geleiderail in tas - jouw draagbare precisiepartner

      Duik in de wereld van nauwkeurig zagen met de Metabo FS 160 Geleiderail in tas. Uitgerust om je zowel op locatie als in je eigen werkplaats van dienst te zijn, biedt deze geleiderail een draagbaar alternatief voor de vaste platenzaag. Met de FS 160 geniet je van splintervrij zagen – alle dank aan de geïntegreerde splinterbescherming. Daarnaast maakt de veilige antislip bevestiging met een hechtlaag het werken niet alleen effectiever maar ook veiliger door je werkstukoppervlak te beschermen. De fixatie is solide dankzij de boorgaten voor het vastzetten van de rail aan het werkstuk, wat ook helpt bij het opbergen. Metabo, een merk dat staat voor Duits vakmanschap en innovatie, verzekert daarmee ultiem gemak voor de professionele gebruiker en doe-het-zelver die waarde hecht aan precisie en kwaliteit.

      Veilig en nauwkeurig werken, elke keer opnieuw!

      Voor de professional en de ambitieuze doe-het-zelver die zoekt naar perfectie in elke zaagsnede, is de Metabo FS 160 geleiderail een must-have. Deze geleiderail biedt niet alleen precisie maar ook flexibiliteit voor uiteenlopende projecten. Of je nu fijne houtbewerkingsklussen hebt of grotere platen nauwkeurig moet op maat zagen, de FS 160 staat klaar. De veiligheidskenmerken en de manier van vastzetten garanderen niet alleen dat je werkstukken onbeschadigd blijven, maar zorgen ook voor een veilige werkomgeving. Compatibiliteit met diverse zaagtypes maakt het een veelzijdige partner voor je gereedschapskist.

      Klaar om de klus te klaren met Gereedschapcentrum?

      Met de Metabo FS 160 Geleiderail in tas haal je precisie en draagbaarheid in huis. Voor zowel de professional als de doe-het-zelver biedt dit gereedschap een oplossing die efficiëntie en veilig zagen combineert. Bij Gereedschapcentrum vind je deze topkwaliteit gereedschappen tegen scherpe prijzen, met de service en advies die je van een specialist mag verwachten. Met een groot assortiment van alleen de beste merken, snelle levering en gratis professioneel advies, staan wij klaar om jouw projecten naar een hoger niveau te tillen. Waarom genoegen nemen met minder, als je met Gereedschapcentrum beter kunt maken?

      Lengte geleiderail

      1600 mm

      EAN

      4007430330871

      Artikelnummer

      204096

      Lengte (Product)

      1600 mm

      1x Metabo FS 160 in Tas geleiderail
      1x Metabo tas

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.