usp1
usp2
usp3

Metabo HO 18 LTX 20-82 18V Li-Ion accu schaafmachine body - 82mm - 2mm

Metabo HO 18 LTX 20-82 18V Li-Ion accu schaafmachine body - 82mm - 2mm
adviesprijs
313,00
250,19

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
      Ontdek de kracht van de Metabo HO 18 LTX 20-82 Accu schaafmachine
      Als je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte manier om je houtbewerkingsprojecten naar een hoger niveau te tillen, dan is de Metabo HO 18 LTX 20-82 Accu schaafmachine precies wat je nodig hebt. Deze lichte, maar krachtige machine is jouw ideale partner voor het schaven, gleuven maken en afschuinen van hout. Met zijn 18 Volt CAS accu platform, levert deze schaafmachine niet alleen de benodigde energie, maar ook de flexibiliteit om overal te werken zonder vast te zitten aan een stopcontact. De traploos instelbare schaaf- en sponningdiepte, gecombineerd met een vlak gefreesde schaafzool van aluminium persgietwerk en geïntegreerde V-groef, zorgen voor uiterst nauwkeurige resultaten. Bijkomstige voordelen zoals de parallelgeleider, greep met antislip softgrip-oppervlak, en verschillende afzuig- en spaanafvoermogelijkheden, waaronder een makkelijk te legen textielen stofzak, maken deze accu-schaafmachine onmisbaar in elke werkplaats. Plus, de beugel aan de schaafzool beschermt je werkstukken bij het neerzetten van de machine.

      Veilig en duurzaam, de pijlers van je werk
      Werken met krachtig gereedschap vereist betrouwbaarheid en veiligheid, twee aspecten waar de Metabo HO 18 LTX 20-82 Accu schaafmachine in uitblinkt. Naast de eenvoudige beitelwissel dankzij robuuste hardmetalen omkeerbare schaafbeitels, garanderen de zachtaanloop en overbelastingsbeveiliging een lange levensduur van zowel motor als aandrijving. Met zijn maximale geluidsniveau van 60 dB of meer, houdt deze schaafmachine je werkomgeving aangenaam, terwijl het maximale toerental van 16.000 omwentelingen per minuut ervoor zorgt dat je elk project met precisie en snelheid kunt afronden. De afzuigmogelijkheid, in combinatie met de haakse zaagselafvoeradapter, staat garant voor een gecontroleerde afvoer van schaafspaanders, waardoor je werkgebied schoon en veilig blijft.

      Waarom je geen moment zou moeten wachten
      De aanschaf van de Metabo HO 18 LTX 20-82 Accu schaafmachine bij onze webshop heeft talloze voordelen. Met onze snelle levering kun je bijna direct aan de slag met je nieuwe aanwinst. Ons brede assortiment aan gereedschappen zorgt ervoor dat je voor al je projecten bij ons terecht kunt, van schaven tot boren, zagen, en meer. Bovendien staan onze scherpe prijzen en vriendelijke service garant voor een winkelervaring die even bevredigend is als de resultaten die je met je nieuwe Metabo accu-schaafmachine zult behalen. Wacht niet langer en geef je houtbewerkingsprojecten vandaag nog de upgrade die ze verdienen!

      Maximale schaafdiepte

      2 mm

      Schaafbreedte

      82 mm

      Sponningdiepte

      9 mm

      Toerental onbelast

      16000 rpm

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Werkt op

      Accu

      Is het een set?

      Nee

      Voltage

      18

      EAN

      4007430325082

      Artikelnummer

      165233

      1x HM omkeerbare schaafbeitels
      1x Parallelgeleider
      1x Instelmal
      1x Zaagselafvoeradapter
      1x Textielen stofzak

    Aanbevolen combinaties

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.