usp1
usp2
usp3

Metabo KPA 12 400 12V Li-Ion accu kitpistool body - 400ml

Metabo KPA 12 400 12V Li-Ion accu kitpistool body - 400ml
adviesprijs
365,00
305,39

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader.

      Metabo KPA 12 400 Accu kitspuit: De krachtpatser die ieder klusje klaart
      Ontmoet jouw nieuwe beste vriend op klusgebied: de Metabo KPA 12 400 12V Li-Ion accu kitpistool body met een royale capaciteit van 400ml. Wat dit apparaat zo speciaal maakt? Het combineert de vrijheid van een accu met de kracht van maar liefst 4400 Newton. Dat betekent dat geen kitklus te zwaar is. Of je nu nauwkeurige werkzaamheden uitvoert of op grote schaal materialen wilt afdichten en lijmen, de traploze instelling van de uitperssnelheid zorgt ervoor dat je altijd de controle behoudt. Met de Metabo Quick functie wissel je tussen patronen en foliezakken zonder gereedschap en zonder gedoe. En dat nadruppelen waar je bij andere kitpistolen last van hebt? Verleden tijd, dankzij het automatische teruglopen van de tandheugel. De 100% metalen aandrijving staat garant voor een lange levensduur, en de accu-packs met capaciteitsaanduiding laten je steeds weer zien hoeveel power je nog in handen hebt. Je maakt niet alleen een milieuvriendelijke keuze met de Ultra-M-Technologie, maar je mag ook nog eens rekenen op 3 jaar garantie op de accu-pack. Kortom, dit apparaat is licht in de hand, maar een zwaargewicht in prestatie.

      Zorgeloos klussen met de duurzame Metabo KPA 12 400
      Bij het gebruiken van gereedschap is niet alleen de prestatie belangrijk, maar ook de veiligheid en duurzaamheid. De Metabo KPA 12 400 excelleert op beide fronten. De accutechnologie is niet alleen krachtig maar ook vriendelijk voor zowel de gebruiker als de omgeving, met een accu die snel oplaadt en lang meegaat. Bovendien ben je gewapend tegen nadruppelen door het innovatieve ontwerp, wat niet alleen zorgt voor een schonere werkplek maar ook voor een optimale materiaalterugwinning. Je klust dus niet alleen veiliger, maar ook efficiënter en duurzamer. Met een 100% metalen aandrijving is deze kitspuit bovendien gebouwd om lang mee te gaan, waardoor je niet alleen investeert in een klus, maar in vele toekomstige projecten.

      Wordt een klusheld met de voordelen van onze webshop
      Je overweegt de Metabo KPA 12 400 accu kitspuit aan je arsenaal toe te voegen? Goede keuze! Door bij onze webshop te bestellen, profiteer je niet alleen van een scherpe prijs, maar ook van een snelle levering. Wij snappen dat, wanneer je eenmaal hebt besloten om een klus aan te pakken, je het liefst direct wilt beginnen. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe klusmaatje snel bij je thuis is, zodat jij door kan met waar je goed in bent: klussen. En mocht je tijdens het proces vragen hebben, dan staan we met onze vriendelijke service klaar om je te helpen. Grote projecten of kleine aanpassingen, wij zorgen ervoor dat je voor elke klus het juiste gereedschap hebt.

      Wat ga je doen?

      Nieuwe kit aanbrengen

      Body/set

      Body

      Geschikt voor type kitspuit

      Worst- & kokerhouder

      Voltage

      12

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Gewicht (Product)

      2.5 kg

      Capaciteit

      400 ml

      Perskracht newton

      4400 N

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Werkt op

      Accu

      Houder capaciteit

      400 ml

      EAN

      4061792003217

      1x Metabo KPA 12 400 Kitspuit
      1x Buis - 400ml
      1x Uitdrukschijf voor foliezakken
      1x Uitdrukschijf voor patronen
      1x Patroonhouder

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.