usp1
usp2
usp3

Metabo MT 18 LTX BL QSL 18V Li-ion accu Multitool set (2x 4.0Ah LiHD accu) + accessoires in MetaBox - koolborstelloos - snelwissel

Metabo MT 18 LTX BL QSL 18V Li-ion accu Multitool set (2x 4.0Ah LiHD accu) + accessoires in MetaBox - koolborstelloos - snelwissel-image
adviesprijs
578,00
424,39

Verwachte leverdatum

20-05-2024

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Metabo MT 18 LTX BL QSL Accu multitool - kracht in jouw handen
      Ontmoet jouw nieuwe beste bondgenoot in de wereld van klussen en verbouwen: de Metabo MT 18 LTX BL QSL 18V Li-ion accu Multitool set. Met zijn stoere set van twee 4.0Ah LiHD accu's staat deze multitool garant voor eindeloze kracht en energie. Of je nu moet schuren, snijden of schrapen, deze multitool doet het zonder moeite en met een precisie die je versteld doet staan. Het koolborstelloze ontwerp en het handige snelwisselsysteem maken dit gereedschap niet alleen efficiënt maar ook duurzaam. Het omschakelen tussen verschillende accessoires is nog nooit zo makkelijk geweest. De Metabo MT 18 LTX BL QSL maakt elke taak moeiteloos door zijn ingenieuze technieken en design. Geleverd in een robuuste MetaBox met een rijke verzameling accessoires, ben jij klaar voor elke uitdaging die op je pad komt. Met innovatieve features zoals een oscillerende motor die tot 20.000 toeren per minuut haalt en een oscilatiehoek van 1,6 graden links en rechts, tilt deze multitool jouw kluservaring naar een hoger niveau.

      Zekerheid en kracht bij elke beweging
      Elke doe-het-zelver of professional weet dat tijdens het klussen veiligheid en betrouwbaarheid bovenaan staan. De Metabo MT 18 LTX BL QSL accu multitool belichaamt deze eigenschappen tot in de details. Dankzij het koolborstelloze ontwerp is de multitool niet alleen energiezuiniger maar gaat hij ook langer mee. Je hoeft je geen zorgen te maken over frequente onderhoudsbeurten of onverwachte storingen. Daarbij garanderen de krachtige 4.0Ah LiHD accu's dat je altijd kunt rekenen op maximale prestaties, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Deze multitool laat je toe om met volledige controle en precisie te werken, terwijl je beschermd wordt door zijn duurzaam en veilig design. Geleverd in een stevige MetaBox, zorgt deze set ervoor dat je georganiseerd en mobiel blijft, klaar om elke uitdaging aan te gaan. Met de Metabo MT 18 LTX BL QSL aan je zijde, kies je voor een gereedschap dat niet alleen jouw klus efficiënter maakt, maar ook zorgt voor een langere levensduur en ongeëvenaarde betrouwbaarheid.

      Shop slim, start nu
      Klaar om de Metabo MT 18 LTX BL QSL accu multitool aan je arsenaal toe te voegen? Bij ons geniet je van het ongekende gemak en de zekerheid die online winkelen met zich mee brengt. Met snelle levering recht aan jouw voordeur en toegang tot een uitgebreid assortiment aan tools en accessoires, tillen wij jouw shopervaring naar het volgende niveau. Onze scherpe prijzen en vriendelijke service staan garant voor een winkelervaring waar je blij van wordt. Waarom nog wachten? Geef je klusleven een boost met deze krachtpatser en ontdek zelf waarom dit de favoriete keuze is van zowel hobbyisten als professionals. Met slechts een paar klikken bezit jij een multitool die niet alleen elk project transformeert, maar ook staat voor betrouwbaarheid en excellente prestatie. Dus, wacht niet langer en laat de Metabo MT 18 LTX BL QSL jouw klusdromen realiseren!

      Accu platform

      CAS

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Amperage

      4

      Type motor

      Accu

      Verpakt in

      Systeemkoffer

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      2

      Motor

      Oscillerend

      Aansluiting

      Starlock

      Toerental onbelast

      20000 rpm

      Oscillatie hoek links/rechts

      1.6 °

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Is het een set?

      Ja

      Werkt op

      Accu

      Voltage

      18

      EAN

      4061792183933

      Artikelnummer

      316476

      Hoogte (Product)

      12 cm

      Breedte (Product)

      8 cm

      1x Metabo MT 18 LTX BL QSL Multitool
      1x Metabo Invalzaagblad 32 mm hout/metaal
      1x Metabo Driehoekschuurzool 93 mm met klithechting
      1x Metabo 5 hechtschuurbladen 93 mm P 80
      1x Metabo 5 hechtschuurbladen 93 mm P 120
      1x Metabo Diepte-aanslag
      1x Metabo Afzuigaansluiting
      2x Metabo LiHD 4Ah Accu
      1x ASC 55 "AIR COOLED" Oplader
      1x Metabo metaBOX 145 L

    Aanbevolen combinaties

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.