usp1
usp2
usp3

Metabo Powermaxx BS Basic 10.8V Li-Ion accu boor-/schroefmachine set (2x 2.0Ah accu) in koffer

★★★★★

5.0 / 5

4 reviews

Metabo Powermaxx BS Basic 10.8V Li-Ion accu boor-/schroefmachine set (2x 2.0Ah accu) in koffer
adviesprijs
192,00
127,79

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Metabo Powermaxx BS Basic Accu schroefboormachine: jouw nieuwe beste vriend voor elk project
      Ontdek de Metabo Powermaxx BS Basic, de ultieme accu boor-/schroefmachine set die geen enkel project uit de weg gaat. Je krijgt een compacte, maar krachtige machine in handen waarmee je zowel in nauwe ruimtes als in slecht verlichte omgevingen uit de voeten kunt. Deze topper is voorzien van een 10.8V Li-Ion accu met een capaciteit van 2.0Ah, waardoor je langdurig kan werken zonder onderbrekingen. Met een gewicht van slechts 270 gram per accu is deze machine één van de lichtgewichten in zijn klasse. Maar laat je niet misleiden door de omvang; dankzij het maximale koppel van 34 Nm en een onbelast toerental van 1400 omwentelingen per minuut tackel je moeiteloos elke klus. Bovendien, met de capaciteitsindicatie en compatibiliteit met het CAS accuplatform, ben je verzekerd van een gebruiksvriendelijke ervaring met oog voor milieu.

      Veiligheid en veelzijdigheid in één slanke verpakking
      Met de Metabo Powermaxx BS Basic weet je zeker dat je kiest voor veiligheid en duurzaamheid. Deze machine is ontworpen met jouw welzijn en werkcomfort in gedachten. Het geïntegreerde werklicht verlicht je werkruimte perfect, terwijl de praktische riemhaak en de as met binnenzeskant voor schroefbits het gebruiksgemak verhogen. Of je nu in hout of metaal moet boren, met boorcapaciteiten van respectievelijk 18 mm en 10 mm, en een capaciteit boorkop van 10 mm, is geen enkele klus te ambitieus. De Ultra-M-Technologie garandeert bovendien een lange levensduur en optimaal energiegebruik, waardoor je niet alleen efficiënt, maar ook duurzaam aan de slag gaat. Betrouwbare prestaties en een veilige werkomgeving zijn met de Powermaxx BS Basic altijd binnen handbereik.

      Waar kwaliteit en gemak elkaar ontmoeten
      Bij onze webshop sta jij centraal. We begrijpen dat je op zoek bent naar gereedschap dat niet alleen aan je eisen voldoet, maar je ook echt verder helpt. Daarom bieden we snelle levering en een groot assortiment, zodat je altijd vindt wat je nodig hebt. De Metabo Powermaxx BS Basic is daar een uitstekend voorbeeld van. Deze set, inclusief twee 2.0Ah accu's, een snellader en een handige koffer, biedt alles wat je nodig hebt om je werkdag te verbeteren. En dat alles tegen scherpe prijzen, zodat je nooit te veel betaalt. Wil je ook genieten van vriendelijke service en het gemak van online winkelen zonder gedoe? Dan is dit het moment om jouw gereedschapscollectie naar een hoger niveau te tillen. Met onze webshop aan je zijde is succes gegarandeerd.

      Body/set

      Set

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      2

      Amperage

      2

      Aandraaimoment maximaal

      34 N

      Voltage

      10.8

      Boorcapaciteit metaal

      10 mm

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Boorcapaciteit hout

      18 mm

      Capaciteit boorkop

      10 mm

      Werkt op

      Accu

      Toerental onbelast

      1400 rpm

      EAN

      4007430244239

      1x Metabo Powermaxx BS Basic Schroefboormachine
      2x Metabo ME1020 2.0Ah Accu
      1x Metabo LC 40 Oplader
      1x Metabo Koffer

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    4 reviews

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster