Klik hier voor al onze acties.

Buitendouche

Is het erg warm in de zomer? Dan kan een buitendouche behoorlijk wat verkoeling bieden. Het is ook e
... meer info

Is het erg warm in de zomer? Dan kan een buitendouche behoorlijk wat verkoeling bieden. Het is ook erg handig voor wie in het zwembad is geweest en zich graag wil afspoelen. Niet meer het hele huis door, met overal water door het huis, naar de douche toe, maar direct buiten in de tuin douchen. Een buitendouche kan natuurlijk ook handig zijn wanneer de badkamer binnenshuis tijdelijk buiten gebruik is. Er zijn verschillende soorten buitendouches, dus is er ongetwijfeld een buitendouche die precies bij de stijl van de tuin past. Buitendouches zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in koper voor de moderne tuin, of juist de traditionele houten douche voor een wat meer natuurlijk gevoel. Wie kiest voor een draagbare buitendouche, kan deze ook bij het kamperen gebruiken. Zo wordt het overbodig te ‘douchen’ met een emmertje of zelfs een gieter.

1 product

per pagina
 1. Qlima PGWH 1010 Mobiele geiser - 5,5L/min
  Qlima PGWH 1010 Mobiele geiser - 5,5L/min

  Als het product gebruikt wordt voor het opwekken van warm drinkwater, kan de NOx op termijn en onder bepaalde voorwaarden voor de overheidsinstanties te hoog zijn.

  Als het product gebruikt wordt voor ‘sanitair water’ dan kan de NOx op termijn en onder bepaalde voorwaarden voor de overheidsinstantie

  Normale prijs adviesprijs 199,00 Special Price 146,99 121,48
  Direct leverbaar!

1 product

per pagina

Buitendouche van verschillende merken

Gereedschapcentrum.nl heeft in het uitgebreide assortiment veel verschillende merken verkrijgbaar. De populairste merken binnen de categorie Buitendouche zijn:

Buitendouche online kopen

Wil je snel en eenvoudig een Buitendouche online kopen? Dan ben je bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kun je altijd gemakkelijk en overal jouw Buitendouche bestellen. Heb je vragen over een Buitendouche of heb je andere vragen neemt dan contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag!