usp1
usp2
usp3

Milwaukee 48229733 Werkhandschoenen - 10/XL

Milwaukee 48229733 Werkhandschoenen - 10/XL
adviesprijs
32,00
28,69

Verwachte leverdatum

07-05-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de veelzijdigheid van Milwaukee Werkhandschoenen - De ultieme bescherming voor elke klus

   Ben je op zoek naar een paar betrouwbare werkhandschoenen die je handen beschermen tijdens diverse werkzaamheden? Maak dan kennis met de Milwaukee Werkhandschoenen in maat XL, jouw nieuwe partner voor elke klus. Deze handschoenen, uit de familie van werkhandschoenen, zijn ontworpen om jouw handen de bescherming te bieden die ze nodig hebben zonder in te boeten aan comfort of behendigheid.

   Deze allround handschoenen zijn uitgevoerd in een stijlvolle zwart met rode kleurstelling, die niet alleen goed staat, maar ook nog eens vuil minder snel toont. Milwaukee, de fabrikant van deze handschoenen, staat bekend om hun duurzaamheid en kwaliteit, en dat zie je ook terug in dit model.

   De grootte van deze handschoenen is XL, wat overeenkomt met maat 10, en ze zijn specifiek ontworpen om een goede pasvorm te bieden voor de grotere handen. De XL maat zorgt ervoor dat je voldoende bewegingsvrijheid hebt, terwijl je handen toch goed beschermd zijn.

   Of je nu aan het timmeren, slijpen, of installeren bent, de Milwaukee Werkhandschoenen - 10/XL bieden je de bescherming die je nodig hebt om je werk veilig en efficiënt uit te voeren. Met deze handschoenen kun je met vertrouwen elke uitdaging aan.

   Maat Fashion

   XL

   Type handschoen

   Allround

   Maat

   XL

   Kleurnaam

   Zwart-Rood

   EAN

   0045242479450

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.