usp1
usp2
usp3

Milwaukee BOLT Universeel gelaatsscherm - Grijs

-image
-image
-image
Milwaukee BOLT Universeel gelaatsscherm - Grijs-image
Milwaukee BOLT Universeel gelaatsscherm - Grijs-image
Milwaukee BOLT Universeel gelaatsscherm - Grijs-image
60,79

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de Milwaukee 4932479939 Veiligheidsbril: Een schild voor elke klus
   In de wereld van vakwerk en klussen is veiligheid geen bijzaak, maar een prioriteit. Het Milwaukee BOLT Universeel gelaatsscherm - Grijs staat als een betrouwbare bondgenoot aan je zij om je ogen te beschermen tegen alles wat je liever niet in je ogen krijgt. Met modelcode 4932479939 en onderdeel van de productgroep veiligheidsbril, biedt dit stuk beschermingsgereedschap zekerheid voor iedereen, ongeacht geslacht, dankzij zijn unisex ontwerp en one-size-fits-all maatvoering. Ontwikkeld door het gerenommeerde Milwaukee en voldoend aan de EN166 norm voor oogbescherming, spreekt de kwaliteit van deze veiligheidsbril voor zich. Of je nu aan het zagen, schuren, of beitelen bent, deze bril, met de toepasselijke naam BOLT, zorgt dat jij gefocust blijft op wat belangrijk is: je werk veilig en accurraat uitvoeren.

   Timmer aan de weg van veiligheid met duurzaamheid
   Werken met gereedschap betekent dat je jezelf tegen risico's beschermt, maar ook dat je investeert in kwaliteit die lang meegaat. Het Milwaukee BOLT Universeel gelaatsscherm is niet alleen je schild tegen vonken, splinters en stof, maar ook een duurzame keuze. Zijn robuuste bouw en materialen, gekozen door experts van Milwaukee, zorgen ervoor dat dit gelaatsscherm keer op keer zijn waarde bewijst zonder in te leveren op comfort. De slim ontworpen pasvorm zorgt ervoor dat je hem bijna niet voelt zitten, terwijl het toch een sterke verdediging biedt tegen potentiële gevaren. Dit is de betrouwbare, duurzame partner die je nodig hebt in je gereedschapskist, klaar voor elke klus, hoe groot of klein dan ook.

   Waarom kiezen voor onze webshop?
   Kom je naar onze webshop voor de Milwaukee BOLT Universeel gelaatsscherm, dan krijg je meer dan alleen een topstuk veiligheidsgereedschap. Je kiest ook voor een aankoopervaring die even glad verloopt als je klussen dat zouden moeten doen. Met onze snelle levering hoef je nooit lang te wachten voordat je weer veilig aan de slag kunt. Ons groot assortiment biedt daarnaast meer dan genoeg keuze voor elke behoefte, of je nu een professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver. En dit alles krijg je tegen scherpe prijzen, die net zo scherp zijn als je gereedschappen. Voeg daar onze vriendelijke service aan toe, en je weet dat je niet alleen kiest voor een product, maar voor een ervaring die je helpt om elke klus te klaren.

   Geslacht

   Unisex

   Maat

   One size

   EAN

   4058546377335

   Artikelnummer

   372061

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.