usp1
usp2
usp3

Milwaukee M12 CHZ-0 12V Li-Ion accu reciprozaag body + 4Ah accu - snelwissel - koolborstelloos

Milwaukee M12 CHZ-0 12V Li-Ion accu reciprozaag body + 4Ah accu - snelwissel - koolborstelloos-image

Uitvoering

adviesprijs
370,00
169,09

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Snijd door het werk met de Milwaukee M12 CHZ-0 Set Accu reciprozaag
   Duik in de wereld van efficiënte en krachtige gereedschappen met de Milwaukee M12 CHZ-0 12V Li-Ion accu reciprozaag body inclusief een 4Ah accu. Voorzien van een koolborstelloze motor, geruststellend robuust en toch verrassend licht, laat deze reciprozaag jou niet in de steek, zelfs niet bij de meest veeleisende projecten. Met een amperage van 4 en het M12 accuplatform, is het toestel ontworpen om lang mee te gaan zonder aan kracht in te boeten. De li-ion batterijtechnologie zorgt ervoor dat je langdurig kunt werken zonder tussentijds opladen. Het sappige van dit alles? Een voltage van 12 volt, een slagkracht van 3000 slagen per minuut met een slaglengte van 15.9 millimeter staan garant voor snijden op hoog niveau. Het snelwisselsysteem verhoogt je productiviteit door eenvoudige en snelle zaagbladwissels mogelijk te maken. Slechts één accu wordt meegeleverd, maar dat is alles wat je nodig hebt om te starten met deze krachtpatser uit de productgroep van reciprozagen.

   Zorgeloos zagen met vertrouwen
   Met de Milwaukee M12 CHZ-0 is veiligheid net zo’n prioriteit als prestatie. Het ontwerp van deze reciprozaag heeft niet alleen jouw efficiëntie in gedachten, maar ook jouw veiligheid. De koolborstelloze motor is niet alleen krachtiger en efficiënter; hij genereert ook minder warmte en is daarmee veiliger in gebruik. Dit gaat hand in hand met de duurzaamheid waar Milwaukee bekend om staat. Een lange levensduur betekent niet alleen minder slijtage aan het gereedschap zelf, maar ook aan de wereld om ons heen. Dankzij de betrouwbare batterijtechnologie kun je langere perioden doorwerken zonder je zorgen te maken over het snel leeglopen van je accu. Deze combinatie van veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid maakt de Milwaukee M12 CHZ-0 de perfecte partner voor jouw projecten, groot of klein.

   Ervaar de voordelen van slim shoppen
   Wanneer je besluit de Milwaukee M12 CHZ-0 12V Li-Ion accu reciprozaag met 4Ah accu aan te schaffen via onze webshop, stap je in een wereld van gemak en kwaliteit. Met ons aanbod geniet je van snelle levering en scherpe prijzen, waardoor jouw projecten geen onnodige vertraging oplopen. Onze vriendelijke service staat klaar om jou te ondersteunen bij de keuze van het juiste gereedschap. Bovendien, door deel uit te maken van ons grote assortiment, weet je zeker dat je altijd de beste tools binnen handbereik hebt. Kwaliteit en efficiëntie zijn slechts een klik van je verwijderd, dus waarom zou je wachten? Duik in het aanbod en geef jouw projecten een boost met de Milwaukee M12 CHZ-0 accu reciprozaag.

   Accu platform

   M12

   Voltage

   12

   Batterijtechnologie

   Li-ion

   Amperage

   4

   Aantal slagen

   3000 rpm

   Slaglengte

   15.9 mm

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   1

   Artikelnummer

   398605

   1x Milwaukee M12 CHZ-0 Reciprozaag
   1x Milwaukee M12 B4 Accu

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.