usp1
usp2
usp3

Milwaukee M12 HPT-202C M-Kit 12V Li-Ion accu hydraulische perstang set (2x 2.0Ah accu) in koffer

-image
Gratis product
adviesprijs
2.142,00
1.883,19

Verwachte leverdatum

08-07-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontvang een gratis Milwaukee M12-accu bij besteding van 100 euro excl. BTW aan Milwaukee M12 powertools. Bekijk de actievoorwaarden en registreer je aankoop op de website van Milwaukee via redemption.milwaukeetool.eu. Deze actie loopt van 1 juni 2024 tot en met 30 juni 2024. Registreer je aankoop voor 14 juli 2024.
   Ontvang een gratis Milwaukee M12-accu bij besteding van 100 euro excl. BTW aan Milwaukee M12 powertools. Bekijk de actievoorwaarden en registreer je aankoop op de website van Milwaukee via redemption.milwaukeetool.eu. Deze actie loopt van 1 juni 2024 tot en met 30 juni 2024. Registreer je aankoop voor 14 juli 2024.
   Ontdek de kracht van de Milwaukee M12 HPT-202C M Accu perstang
   Duik in de wereld van efficiëntie met de Milwaukee M12 HPT-202C M-Kit, een 12V Li-Ion accu hydraulische perstang set die de manier waarop je werkt transformeert. Met twee 2.0Ah accu's, uitgerust met de baanbrekende REDLITHIUM™ technologie, maakt deze set langere werktijden en meer werk per acculevensduur mogelijk. Geniet van een ongeëvenaarde duurzaamheid dankzij de REDLINK™ overbelastingsbeveiligingselektronica in zowel de machine als de accu. Dit meest compacte en lichte perstool op de markt, weegt slechts 1,8 kg, biedt jou het gemak om zelfs op de meest onbereikbare plaatsen te werken door zijn gepatenteerde éénhandsbediening. De persindicator zorgt voor een visuele bevestiging van een kwalitatieve verbinding tussen metalen tot 35 mm en composieten buizen tot 40 mm, terwijl de ingebouwde brandstofmeter je te allen tijde informeert over de resterende accu-werktijd. Kortom, de Milwaukee M12 HPT-202C M-Kit belooft niet alleen efficiëntie maar verzekert je ook van precisie en betrouwbaarheid bij elke klus.

   Veiligheid en betrouwbaarheid boven alles
   Veiligheid en langetermijnbetrouwbaarheid staan centraal bij de Milwaukee M12 HPT-202C M-Kit. Met een ongeëvenaard aantal van 40000 cycli tussen kalibratieinspecties heb je de zekerheid dat dit perstool blijft presteren, keer op keer. De geavanceerde elektronica biedt niet alleen een waarschuwing wanneer de kalibratieintervallen zijn bereikt maar zorgt ook voor een accurate meting van je werkvoortgang dankzij de 4-stappen en nauwkeurige statusindicator van de accu. De individuele accucelbewaking optimaliseert niet alleen de werkduur, maar garandeert ook de duurzaamheid van zowel de machine als de accu. De accu-machine communicatie voorkomt onvolledig persen door te starten met persen alleen wanneer de acculading toereikend is, terwijl het flexibele accusysteem met alle MILWAUKEE® M12™ accu's werkt. Verhoog je veiligheid en betrouwbaarheid met deze innovatieve perstang set.

   Waarom kiezen voor ons?
   Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om te kunnen vertrouwen op je gereedschap. Daarom zijn we trots dat we de Milwaukee M12 HPT-202C M-Kit in ons assortiment hebben - een product dat niet alleen topprestaties levert maar ook gebouwd is voor duurzaamheid. Maar dat is niet alles; door bij ons te bestellen profiteer je ook van onze snelle levering en scherpe prijzen. Je weet dat je de juiste keuze maakt, want wij begrijpen wat er nodig is om elk project, hoe groot of klein ook, tot een succes te maken. Laat ons je partner zijn in succes en ontdek het gemak van bestellen bij een webshop die echt met je meedenkt. Met deze Milwaukee M12 HPT-202C M-Kit haal je niet alleen een krachtig stuk gereedschap in huis, maar kies je ook voor betrouwbaarheid en efficiency - allemaal verpakt in een compact en lichtgewicht ontwerp dat je werk naar een hoger niveau tilt.

   Accu platform

   M12

   Voltage

   12

   Perskracht newton

   32 N

   Batterijtechnologie

   Li-ion

   Pijpdiameter

   35 mm

   Pers capaciteit in metaal

   35 mm

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   2

   Amperage

   2

   Oplaadtijd

   40 m

   Pers capaciteit in kunststof

   40 mm

   Werkt op

   Accu

   Perscycli

   40000

   EAN

   4002395003044

   Artikelnummer

   80556

   Kit inbegrepen2 x M12 B2 Accu's
   C12 C Lader
   Transportkoffer

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.