usp1
usp2
usp3

Mobicool Y50 AC/DC Omvormer

Mobicool Y50 AC/DC Omvormer
Outlet
20,79

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
   Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
   Dometic 9102800004 Koelbox
   Ben jij het type dat graag onderweg is, maar het liefst alles bij de hand houdt? Dan begrijp je vast hoe belangrijk een goede koelbox kan zijn. Maar wat als je koelbox alleen op 12 volt werkt en je plotseling besluit een pitstop bij je thuis te maken? Geen paniek, de Mobicool Y50 AC/DC Omvormer is hier om de dag te redden! Deze slimme gadget zorgt ervoor dat je koelbox of elk ander 12-volt apparaat zonder zorgen op het normale netstroom (230V) kan worden aangesloten. Met de Mobicool Y50 is het alsof je koelbox een upgrade krijgt – hij werkt nu zowel onderweg als thuis. Deze omvormer is meer dan alleen een pratende adapter; hij is je brug naar vlekkeloze functionaliteit. Afmetingen samen met een nettogewicht van slechts 0,32 kg maken deze omvormer niet alleen praktisch, maar ook bijzonder eenvoudig mee te nemen. De zwarte kleur en strakke design zorgen er bovendien voor dat hij naadloos in elke setting past.

   Koel blijven, waar dan ook
   Veiligheid en duurzaamheid zijn twee sleutelwoorden wanneer je een product aan je avontuurlijke leventje toevoegt. De Mobicool Y50 AC/DC omvormer begrijpt dat maar al te goed. Deze omvormer is meer dan alleen een handig stukje techniek; het staat garant voor betrouwbaar gebruik van je 12 V apparaten op elk moment. Of je nu thuis bent of ergens in de vrije natuur pauze houdt, je kunt erop vertrouwen dat deze omvormer je niet in de steek laat. Geïntegreerd met een sigarettenaansteker voor 12 V-apparaten, en met een ingangsspanning van 220-240 V, verzekert het zorgeloos genot van je gekoelde producten of apparaten. Het is ontworpen om de overbrugging tussen on-the-go en thuisgebruik vlekkeloos te maken, en dat doet het met vlag en wimpel.

   Altijd klaar voor jouw avonturen
   Nu wij het hebben over waar je deze fantastische Mobicool Y50 AC/DC Omvormer kunt scoren – kijk niet verder dan onze webshop! Wij begrijpen de essentie van jouw dynamische lifestyle en bieden daarom niet alleen een groot assortiment maar zorgen ook voor scherpe prijzen zodat je altijd meer uit je avonturen kunt halen. Daarbij zetten we ons in voor snelle levering zodat jouw impulsieve trips nooit op een omvormer hoeven te wachten. En weet je wat het mooiste is? Onze vriendelijke service staat altijd klaar om je door elk aspect van je aankoop te begeleiden. Met de Mobicool Y50 AC/DC Omvormer in je reisarsenaal, ben je altijd maar een stap verwijderd van perfect gekoelde voorraad, ongeacht waar je ventuur je naartoe leidt.

   Werkt op

   Netstroom

   EAN

   4015704196306

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.