usp1
usp2
usp3

Nedo mEssfix Compact Telescopische meetstok - 5m

-image
adviesprijs
295,00
252,09

Verwachte leverdatum

12-07-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Nedo 580 211 Meetstok - Precisie in elke centimeter
   Ben jij klaar om jouw meetgereedschap naar een hoger niveau te tillen? Maak kennis met de Nedo mEssfix Compact Telescopische meetstok - 5m; jouw nieuwe beste vriend bij het nauwkeurig en betrouwbaar meten van interieurmaten. Deze lichtgewicht kampioen maakt het aflezen van maten kinderspel. Plaats de meetstok eenvoudig waar je de maat wil meten, schuif hem uit en voilà, de afmetingen verschijnen op de analoge display alsof het magie is. Ideaal voor alle interieurbouwprojecten waar precisie een vereiste is. Zijn compacte afmetingen en het beperkte gewicht, gecombineerd met ronde telescopische buizen, maken van de Nedo mEssfix Compact een handzaam instrument dat je zonder problemen overal mee naartoe neemt. Het displayhuis, aan het voeteneinde van de stok geplaatst, zorgt ervoor dat je de gemeten waardes gemakkelijk op ooghoogte kan aflezen - een stuk comfortabeler bij het opmeten van bijvoorbeeld ramen. De geïntegreerde combi-libel tilt je metingen naar het volgende niveau door het vereenvoudigen van zowel horizontale als verticale metingen. Deze meetstok is niet zomaar een stuk gereedschap; het is jouw garantie voor metingen binnen de tolerantieklasse ll met een nauwkeurigheid die jou niet in de steek laat.

   Een stap verder in betrouwbaarheid en duurzaamheid
   Met de Nedo mEssfix Compact Telescopische meetstok - 5m haal je niet alleen een krachtig meetinstrument in huis, maar investeer je ook in veiligheid en duurzaamheid. Ontworpen om jouw werkzaamheden te ondersteunen met zowel betrouwbare metingen als een robuuste bouw, staat deze meetstok zij aan zij met jou in de meest veeleisende projecten. Het gebruiksgemak staat voorop: de analoge display die op comfortabele ooghoogte geplaatst is, verzekert je van een moeiteloze aflezing. Een gebalanceerde combi-libel zorgt ervoor dat jouw metingen zowel horizontaal als verticaal met precisie worden uitgevoerd, waardoor jouw projecten niet alleen sneller, maar ook met minder foutmarges worden voltooid. Betrouwbaarheid is de kern van dit product, waarmee je verzekerd bent van een meetinstrument dat voldoet aan de strenge tolerantieklasse ll criteria. Neem geen genoegen met minder wanneer het op je gereedschap aankomt – kies voor de accuratesse en betrouwbaarheid van de Nedo mEssfix Compact.

   Met deze meetstok, meet je succes
   Het aanschaffen van de Nedo mEssfix Compact Telescopische meetstok - 5m bij onze webshop brengt je niet alleen een stap dichter bij precisie en efficiëntie in jouw projecten, maar biedt je ook de voordelen die komen met het kiezen voor ons. Met een snelle levering zorgen wij ervoor dat jij geen tijd verliest en direct aan de slag kunt met jouw nieuwe aanwinst. Bovendien profiteer je van onze scherpe prijzen, waardoor je meer waar voor je geld krijgt. Bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel, en dat merk je. Van het moment dat je de bestelling plaatst tot het mom dat jouw Nedo mEssfix Compact bij jou thuis arriveert, zorgen wij voor een vlekkeloze ervaring, ondersteund door onze vriendelijke service. Kies voor de precisie van de Nedo mEssfix Compact en de voordelen van bestellen bij ons, en maak van jouw volgende meetproject een gegarandeerd succes.

   Meetlengte

   5 m

   Inch of metrisch

   Metrisch

   EAN

   4016054116754

   Artikelnummer

   214209

   1x Beschermhoes

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.