usp1
usp2
usp3

Owatrol Net-Trol Houtontgrijzer 1L

Owatrol Net-Trol Houtontgrijzer 1L
Owatrol Net-Trol Houtontgrijzer 1L
Owatrol Net-Trol Houtontgrijzer 1L
Owatrol Net-Trol Houtontgrijzer 1L
Owatrol Net-Trol Houtontgrijzer 1L
20,99

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ervaar de kracht van Owatrol Net-Trol
   Owatrol Net-Trol is een efficiënte oplossing voor het ontgrijzen en reinigen van verschillende oppervlakken. Dit krachtige reinigingsmiddel is speciaal ontworpen om de natuurlijke kleur van grijs en verweerd hout te herstellen, zonder de houtvezels aan te tasten. Het product is niet alleen effectief voor het verwijderen van vuilaanslag tot in het hout, maar geeft ook een stralend en fris aanzien aan het behandelde oppervlak.

   De eigenschappen van Owatrol Net-Trol omvatten het verlichten en herstellen van de kleur van alle grijs geworden verweerd hout zonder het te ontkleuren. Het werkt snel en kan de echte kleur van grijs verweerd hout in slechts 15 minuten herstellen. Het reinigt en neutraliseert ook vlekken veroorzaakt door looistoffen, is een uitstekende ontvetter voor de toepassing van DEKS OLJE® D1 op tropische hardhoutsoorten, verwijdert vuilaanslag veroorzaakt door mos, schimmel en luchtvervuiling, herstelt de glans van dof geworden kunststof, verwijdert roestvlekken en reinigt verkleurde natuursteen en cementvlekken. Het neutraliseert alle oppervlakken en is veilig in gebruik, onschadelijk voor planten. Dit product bevat geen oplosmiddelen of bleekmiddelen en is af te spoelen met water.

   Owatrol Net-Trol is geschikt voor een oppervlakte van ongeveer 5 tot 10 m2 per liter. Het rendement is afhankelijk van het type, de leeftijd en de structuur van het oppervlak. Gebruik dit product voor buitentoepassingen op grijs verweerd of verontreinigd hout zoals ceder, lork, grenen, teak, iroko, ipé, en op horizontale of verticale oppervlakken zoals gevelbetimmering, schuttingen, terrassen, scheepsdekken en tuinmeubels. Het is ook geschikt voor onafgewerkt hout dat grijs of vuil is geworden en voor geverniste of geschilderde houten oppervlakken die gereinigd moeten worden, evenals voor cement met roestvlekken, verkleurde steen, kunststof en glasvezelversterkte kunststof.

   Voor de beste resultaten met Owatrol Net-Trol, gebruik een zachte, harde of nylonborstel en een hogedrukreiniger. Draag chemisch bestendige handschoenen, een veiligheidsbril en beschermende kleding. Schud de pot stevig voor gebruik, bedek plaatsen die niet behandeld moeten worden, maak planten en struiken nat en vermijd aanbrengen op warme oppervlakken. Werk bij verticaal geplaatst hout van onder naar boven om streepvorming te vermijden. Maak het oppervlak nat met koud, zuiver water, breng Owatrol Net-Trol aan en laat het ongeveer 10 à 20 minuten inwerken. Als het oppervlak begint te drogen, vernevel er wat water op. Spoel het oppervlak al borstelend af of gebruik een hogedrukreiniger. Herhaal de behandeling indien nodig en volg de aanwijzingen op de verpakking. Laat het hout 48 uur drogen of totdat het vochtgehalte voldoet aan de aanwijzingen van het afwerkingsproduct.

   Voor vlekken van spijkers en nagels, reinig het oppervlak, maak het nat en breng Owatrol Net-Trol aan over en rond de roestvlek. Spoel niet voordat de vlek verdwenen is. Voor kunststof of glasvezelversterkte kunststof, maak het oppervlak nat, breng het product aan, laat het 10 minuten inwerken en spoel af met veel helder koud water.

   Bestel Owatrol Net-Trol nu bij Gereedschapcentrum en maak kennis met de veelzijdigheid en effectiviteit van dit krachtige reinigingsmiddel.

   Volume (product)

   1 l

   EAN

   3297971008204

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.