usp1
usp2
usp3

Panasonic EYC242LJ2G 18V accu boor-/schroefmachine (EY79A3) & Slagmoersleutel (EY75A8) combiset (2x 5.0Ah accu) in T-LOC

-image
adviesprijs
797,00
624,89

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Panasonic EYC242LJ2G Accu combiset: Kracht ontmoet precisie
   Zeg maar dag tegen eindeloze zoektochten naar het perfecte gereedschapsduo, want de Panasonic EYC242LJ2G 18V accu boor-/schroefmachine (EY79A3) en Slagmoersleutel (EY75A8) combiset komt als geroepen. Met een krachtige 18 Volt accu luistert dit duo naar al jouw commando's, of je nu door hard hout wilt boren of de meest vastgeroeste bouten los wilt krijgen. Deze set is niet zomaar een set; het is jouw gereedschapskist in miniatuur, handig verpakt in een T-LOC systainer, klaar om elke klus aan te pakken. De namen van deze krachtpatsers, EY79A3 en EY75A8, klinken misschien als geheime codes, maar in de wereld van boren en schroeven vertegenwoordigen ze innovatie en betrouwbaarheid. Met twee 5.0Ah accu's die de dagelijkse marathon van klussen moeiteloos doorstaan, ben je verzekerd van eindeloos klusplezier zonder ongewenste onderbrekingen.

   Veilig en duurzaam klussen: Een zorg minder
   Jouw veiligheid en de duurzaamheid van je gereedschap gaan hand in hand met de Panasonic EYC242LJ2G. Deze combiset is ontworpen met jou, de professional of de doe-het-zelver, in gedachten. Daarom is elke boor- en schroefsessie niet alleen een demonstratie van brute kracht, maar ook van veiligheid en betrouwbaarheid. Deze gereedschappen zijn jouw stille partners, klaar om elke klus te klaren zonder het risico op verwondingen of schade aan je kostbare materialen. Ze bewijzen dat je niet hoeft in te leveren op kracht om zorgvuldig te werk te gaan. Bovendien, door hun robuuste bouw en lange levensduur, zet jij een stap in de richting van duurzaamheid bij elke klus. De investering in de Panasonic EYC242LJ2G combiset is daarmee een stap naar een veiligere en duurzamere toekomst in jouw werkplaats.

   Waarom jouw klus begint bij onze webshop
   Het is duidelijk: de Panasonic EYC242LJ2G accu combiset is de held die je zoekt voor al jouw grote en kleine projecten. Maar wat maakt het bestellen van deze set bij onze webshop een slimme zet? Ten eerste, snelheid. Vergeet wachten; met onze snelle levering is het alsof jouw nieuwe gereedschapsduo al voor je deur staat, trappelend om aan de slag te gaan. Daarnaast ben je verzekerd van de scherpste prijzen, waardoor jouw investering in topgereedschap ook nog eens prettig is voor je portemonnee. Bovendien, met onze vriendelijke service staan we altijd klaar om je te begeleiden bij je keuze, zodat je zeker weet dat je precies vindt wat je nodig hebt. Kortom, voor kracht, precisie, en een soepele aanschafervaring is er maar één adres.

   Aantal stuks in set

   2-delig

   Set bevat

   Accu Boorhamer, Accu Slagmoersleutel, Accu, Oplader

   Amperage accu

   5 Ah

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   2

   EAN

   5025232936489

   Artikelnummer

   401165

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.