usp1
usp2
usp3

Qlima FFB017 Tafelhaard - 920W

Qlima FFB017 Tafelhaard - 920W
Qlima FFB017 Tafelhaard - 920W
Qlima FFB017 Tafelhaard - 920W
Qlima FFB017 Tafelhaard - 920W
Qlima FFB017 Tafelhaard - 920W
Qlima FFB017 Tafelhaard - 920W
Qlima FFB017 Tafelhaard - 920W
Qlima FFB017 Tafelhaard - 920W
58,59

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  Let op! Geleverd zonder brandstof!

   Qlima FFB017 Buitenhaard: een warm welkom
   Met de Qlima FFB017 Tafelhaard - 920W voeg je niet alleen warmte, maar ook sfeer toe aan je buitenleven! Deze stijlvolle zwarte ethanolbrander is jouw nieuwe beste vriend voor lange avonden in de tuin of op het terras. Stel je eens voor: met een eenvoudige aansteker breng je binnen no-time een gezellig vuurtje tot leven op je tuin- of salontafel, waardoor iedereen kan genieten van speelse vlammen en sfeervolle verlichting. Het stevige stalen ontwerp en het getemperde glas, bestand tegen temperaturen tot 300 ºC en plotselinge temperatuurschommelingen, garanderen dat je veilig en zorgeloos kunt ontspannen. Deze compacte vuurkorf, die werkt op bioethanol, produceert een rookvrije vlam zonder nare geurtjes, dampen, vonken of as. Eenvoudig in onderhoud, de Qlima FFB017 heeft een brandstofkamer van 250 ml, goed voor een brandtijd van maar liefst 120 minuten. Ideaal voor iedereen die zijn tuin of woonkamer wil verrijken met zowel warmte als een moderne uitstraling.

   Veilig, duurzaam en betrouwbaar genieten
   Bij het ontwerpen van de Qlima FFB017 Tafelhaard is er niet alleen gedacht aan stijl en sfeer, maar ook aan jouw veiligheid en het milieu. Het moderne bioethanol-verbrandingssysteem garandeert een schone verbranding, vrij van rook, geurtjes, dampen, vonken en as. Dit maakt de FFB017 niet alleen een duurzame keuze, maar ook een veilige keuze voor jou en je familie. Het onderhoudsgemak van deze buitengewone buitenhaard is een ander belangrijk punt. De brandstofkamer kan in minder dan een minuut tijd bijgevuld worden, wat dit toestel uiterst gebruikersvriendelijk maakt. Hou er echter rekening mee dat deze haard niet onbeheerd achtergelaten dient te worden en buiten bereik van kleine kinderen gehouden moet worden. Zo geniet je altijd zorgeloos en betrouwbaar van het knisperende vuur.

   Ontsteek je avonden met gemak en stijl
   Haal de Qlima FFB017 Tafelhaard in huis en je haalt niet alleen een stukje warmte en sfeer in huis, maar ook het gemak en de betrouwbaarheid van een top webshop. Bij ons profiteer je van snelle levering voor die spontane tuinfeesten of gezellige avondjes last-minute. Met een groot assortiment aan tuin- en woonkameraccessoires, vind je altijd wat je zoekt tegen scherpe prijzen. Bovendien staat onze vriendelijke klantenservice altijd voor je klaar om je te helpen met je keuze of vraag. Gun jezelf de luxe van gemakkelijk en stijlvol genieten met de Qlima FFB017 Tafelhaard en laat die geweldige avonden maar komen.

   Kleurnaam

   Zwart

   Materiaal

   Staal

   EAN

   8713508775906

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.