usp1
usp2
usp3

Redbrick Granite Werkschoen - S3 - Hoog - Maat 45

Redbrick Granite Werkschoen - S3 - Hoog - Maat 45
adviesprijs
119,00
88,29

Verwachte leverdatum

29-04-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Stevig en Stijlvol aan het Werk met de Redbrick Granite Werkschoen

      Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor je voeten tijdens het werk, dan is de Redbrick Granite werkschoen iets voor jou. Deze unisex werkschoen combineert functionaliteit met een strak design, uitgevoerd in een stijlvolle grijze kleur. Gemaakt van duurzaam leer, biedt deze schoen niet alleen comfort, maar ook de nodige bescherming op de werkvloer.

      De Redbrick Granite is ontworpen om te voldoen aan de veiligheidsklasse S3, wat betekent dat ze onder andere voorzien zijn van een beschermende neus en een penetratiebestendige tussenzool. De zool is gemaakt van kevlar, een materiaal bekend om zijn sterkte en duurzaamheid. Dit maakt de schoenen niet alleen veilig maar ook geschikt voor diverse werkzaamheden.

      Met maat 45 en een hoog model, zorgen deze werkschoenen voor een optimale pasvorm en ondersteuning rondom de enkel. Of je nu in de bouw werkt, in een magazijn rondloopt of een andere professionele activiteit uitvoert waarbij je voeten goed beschermd moeten zijn, de Redbrick Granite werkschoen staat voor je klaar. Kies voor de combinatie van veiligheid en comfort met deze veelzijdige werkschoen.

      Schoenmaat

      45

      Kleurnaam

      Grijs

      Veiligheidsklasse

      S3

      Materiaal

      Leer

      Materiaal zool

      Kevlar

      Maat Fashion

      45

      Geslacht

      Unisex

      Model werkschoen

      Hoog

      EAN

      5607258012103

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.