usp1
usp2
usp3

Redbrick Granite Werkschoen - S3 - Hoog - Maat 46

Redbrick Granite Werkschoen - S3 - Hoog - Maat 46
adviesprijs
119,00
88,29

Verwachte leverdatum

29-04-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Redbrick Granite: Stevige Werkschoenen voor Elke Klus

      Als je op zoek bent naar een betrouwbare werkschoen die zowel stijlvol als functioneel is, dan ben je bij de Redbrick Granite aan het juiste adres. Deze unisex werkschoenen zijn uitgevoerd in een strakke grijze kleur, waardoor ze een professionele uitstraling hebben die bij elke outfit past.

      De Redbrick Granite werkschoenen zijn vervaardigd uit hoogwaardig leer, wat zorgt voor duurzaamheid en comfort tijdens het werk. De zolen van de schoenen zijn niet zomaar zolen; ze zijn gemaakt van kevlar, een materiaal dat bekend staat om zijn uitzonderlijke sterkte en weerstand tegen perforatie. Dit maakt de schoenen niet alleen veilig, maar ook langdurig inzetbaar voor de meest veeleisende werkzaamheden.

      Met een veiligheidsklasse van S3 voldoen deze werkschoenen aan hoge veiligheidsnormen, wat betekent dat je voeten goed beschermd zijn tegen potentiële gevaren op de werkvloer. De hoge model werkschoen biedt extra bescherming rondom de enkels en zorgt voor stabiliteit, wat essentieel is als je veel beweegt of op ongelijke oppervlakken werkt.

      De Redbrick Granite in maat 46 is speciaal ontworpen om je voeten de hele dag door comfort en bescherming te bieden, ongeacht je werkzaamheden. Kies voor de Redbrick Granite werkschoenen en ervaar zelf de perfecte combinatie van veiligheid, comfort en stijl.

      Schoenmaat

      46

      Kleurnaam

      Grijs

      Maat Fashion

      46

      Veiligheidsklasse

      S3

      Materiaal

      Leer

      Materiaal zool

      Kevlar

      Geslacht

      Unisex

      Model werkschoen

      Hoog

      EAN

      5607258012110

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.