usp1
usp2
usp3

Rems 571013 14.4V Li-Ion Akku-Press radiaalpersmachine (1x 5.0Ah accu) in koffer

-image
1.330,89

Verwachte leverdatum

08-07-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Alles over de Rems 571013 Accu perstang, jouw nieuwe gereedschapsmaatje
   Ontmoet jouw nieuwe gereedschapsmaatje: de Rems 571013 14.4V Li-Ion Akku-Press radiaalpersmachine. Een waar staaltje techniek dat zich onderscheidt door zijn universele inzetbaarheid en handzaamheid. Met een lichtgewicht van slechts 4,3 kg en zijn ergonomische ontwerp, ligt deze krachtpatser comfortabel in de hand. Of je nu boven je hoofd werkt, op moeilijk bereikbare plekken, of gewoon rechtop, de optimale gewichtsverdeling zorgt voor een moeiteloze eenhandsbediening. De draaibare perstangenopname maakt hem uiterst flexibel, terwijl de automatische vergrendeling van de perstang de veiligheid en betrouwbaarheid garandeert. De elektrische motor, gevoed door een 14,4V Li-ion accu, levert een tonnenzware stuw- en perskracht waarmee je secuur en snel persverbindingen maakt van alle gangbare persfittingen tot 108mm. Een akoestisch signaal bevestigt iedere succesvolle handeling, terwijl de veiligheidstipschakelaar ervoor zorgt dat alles volgens het boekje verloopt.

   Een garantie voor veiligheid en betrouwbaarheid in elk project
   De Rems 571013 Accu perstang is niet alleen een krachtige bondgenoot in jouw gereedschapsarsenaal, maar ook een toonbeeld van veiligheid en duurzaamheid. Deze radiaalpersmachine is ontworpen met jouw arbeidsveiligheid in gedachten. De volledige sluiting van de perstang, bevestigd door een akoestisch signaal, staat garant voor een perfecte persing elke keer weer. Dankzij de zichtcontrole van de gesloten perstang kun je erop vertrouwen dat je werk niet alleen snel, maar ook accuraat is. De elektrisch aangedreven machine met zijn robuuste bouw en doortreksterke accu betekent dat je kunt rekenen op een lange levensduur en consistent hoge prestaties, zelfs in de meest veeleisende omgevingen. Het compacte krachtige hydraulieksysteem belooft tonnenzware perskracht voor onberispelijke resultaten.

   Kiezen voor gemak met onze webshop: snel geleverd, altijd tevreden
   Wanneer je besluit de Rems 571013 Accu perstang aan te schaffen via onze webshop, kies je niet alleen voor een topgereedschap, maar ook voor een winkelervaring die het verschil maakt. Met snelle levering en scherpe prijzen, zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt met je nieuwe aanwinst. Ons breed assortiment biedt alle benodigdheden voor jouw projecten, altijd binnen handbereik. Daarnaast kun je rekenen op een vriendelijke service, waar onze experts klaar staan om je vragen te beantwoorden en met je mee te denken. Kies voor gemak, kwaliteit, en betrouwbaarheid – kies voor onze webshop voor al je gereedschapswensen.

   Batterijtechnologie

   Li-ion

   Amperage

   5

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   1

   Werkt op

   Accu

   Pijpdiameter

   108 mm

   Voltage

   14.4

   EAN

   4039976086400

   Artikelnummer

   57204

   1x Stalen koffer
   1x Accu 14,4 Volt 5.0 AH Li-ion
   1x Snellaadapparaat

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.