usp1
usp2
usp3

Rems 571014 Rems Akku-Press ACC radiaalpersmachine (1x 5.0Ah accu) in koffer

-image
1.409,49

Verwachte leverdatum

01-07-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Rems Akku-Press ACC Accu perstang: Kracht in handen
   Ontmoet de Rems 571014 Akku-Press ACC radiaalpersmachine – het ultieme gereedschap dat je efficiëntie in perswerkzaamheden naar een hoger niveau tilt. Met een krachtige accu van 14,4 Volt en 5.0Ah, uitgerust met geavanceerde Li-ion technologie, belooft dit apparaat je werk niet alleen sneller maar ook effectiever te maken. Dankzij het lichte gewicht van slechts 4,3 kg en de compacte bouwvorm ligt deze perstang prettig in de hand en is gemakkelijk te hanteren, zelfs in de meest ontoegankelijke plaatsen of boven je hoofd. De ergonomische vormgeving en de voorgevormde handgreep zorgen voor een comfortabele greep, terwijl de draaibare perstangenopname en de automatische vergrendeling van de perstang de veiligheid en bedrijfszekerheid waarborgen. Met zijn vermogen om pijpdiameters tot 108mm te verwerken, biedt de Rems Akku-Press ACC je tonnenzware stuw- en perskracht voor perfecte resultaten in seconden. Deze machine is jouw betrouwbare partner voor elk persproject!

   Een veilige keus voor elke klus
   De betrouwbaarheid en duurzaamheid van de Rems Akku-Press ACC staan garant voor een veilige en zorgeloze werkervaring. Ontworpen met arbeids-, functie- én bedrijfszekerheid in gedachten meldt deze machine zich als een onmisbare kracht in iedere gereedschapcollectie. De elektrohydraulische aandrijving verenigt een robuust planetendrijfwerk, een excenterzuigerpomp en een compact krachtig hydraulieksysteem tot een ongeëvenaard efficiënte samenwerking. Naast het zorgdragen voor secondensnel perfect persen, zorgt de automatische terugloop na volledige persbeweging (gedwongen afloop) ervoor dat je controle houdt over elke opdracht. De veiligheidstipschakelaar verhoogt de arbeidsveiligheid nog een stap verder, door te zorgen dat elke bewerking veilig wordt voltooid. Zo kun je met een gerust hart werken aan je projecten, wetende dat je gereedschap van top tot teen is ontworpen met jouw veiligheid en het behalen van optimale resultaten in gedachten.

   Waarom dit product een winnaar is in onze webshop
   Door te kiezen voor de Rems 571014 Akku-Press ACC radiaalpersmachine uit onze webshop, kies je niet alleen voor uitmuntende kwaliteit, maar ook voor de voordelen die wij bieden. Ons uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat je voor elke klus het juiste gereedschap vindt. En met onze scherpe prijzen zorg je ervoor dat je altijd de beste deal in handen hebt. Maar dat is nog niet alles, want onze snelle levering zorgt ervoor dat je niet lang hoeft te wachten om met je nieuwe aanwinst aan de slag te gaan. Kortom, onze webshop belooft je niet alleen een fantastisch product maar ook een service die je kluservaring comfortabel en soepel maakt. Kies je voor ons, dan kies je voor een ongekende combinatie van kwaliteit, prijs en service. Dat is de kracht van slim winkelen.

   Batterijtechnologie

   Li-ion

   Amperage

   5

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   1

   Werkt op

   Accu

   Pijpdiameter

   108 mm

   Voltage

   14.4

   EAN

   4039976086417

   Artikelnummer

   57205

   1x Stalen koffer
   1x Accu 14,4 Volt 5,0 AH Li-ion
   1x Snellaadapparaat

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.