usp1
usp2
usp3

Rems Secco 50 Set Bouwdroger - 900W - 50L/uur - 265m3/uur

Rems Secco 50 Set Bouwdroger - 900W - 50L/uur - 265m3/uur-image
797,29

Verwachte leverdatum

12-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de kracht van de Rems 132011 R220 Bouwdroger
   Als je op zoek bent naar een oplossing die de luchtvochtigheid in jouw ruimtes effectief aanpakt, dan ben je bij de Rems Secco 50 Set Bouwdroger aan het juiste adres. Deze hoogwaardige bouwdroger, met een aansluitspanning van 230 Volt, is de perfecte keuze voor het drogen van diverse ruimten en voor het ontvochtigen van bijvoorbeeld klederruimten. Dankzij het koelaggregaat met roterende compressor en condensatormotor, onderscheidt dit model zich door zijn vriendelijke geluidsniveau, waardoor het nauwelijks als een stoorzender wordt ervaren. De Rems Secco 50 Set is niet alleen krachtig met een capaciteit van 50L/uur en een luchtcirculatie van 265m3/uur maar beschikt ook over een elektronische besturingsunit met een verlicht bedieningspaneel en geheugenfunctie, afgemaakt met een elektronische hygrostaat. Bovendien kun je dit indrukwekkende apparaat gemakkelijk aansluiten op netstroom, wat je de vrijheid geeft om overal waar je wilt de luchtvochtigheid effectief te reguleren.

   Veiligheid en duurzaamheid in gebruik
   Bij de ontwikkeling van de Rems Secco 50 Set Bouwdroger is er specifiek aandacht besteed aan veiligheid en duurzaamheid. Dit model staat garant voor een veilige gebruikservaring dankzij zijn stevige constructie en betrouwbare elektronische componenten die onder elke omstandigheid optimale prestaties leveren. De elektronische hygrostaat zorgt ervoor dat je de luchtvochtigheid precies kunt afstellen op jouw wensen, wat niet alleen handig is, maar ook bijdraagt aan een langere levensduur van het apparaat. De Rems Secco 50 is ontworpen met jouw gebruiksgemak in gedachten, waardoor je het zonder zorgen voor lange periodes kunt gebruiken, terwijl het milieu zo min mogelijk belast wordt. Dit maakt deze bouwdroger een betrouwbare en duurzame keuze voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit en efficiëntie.

   Waarom kiezen voor onze webshop?
   Wanneer je de Rems Secco 50 Set Bouwdroger bij ons bestelt, profiteer je niet alleen van een product dat uitmunt in kwaliteit en prestaties, maar ook van de vele voordelen die onze webshop je biedt. Met onze snelle levering hoef je nooit lang te wachten om aan de slag te kunnen gaan met jouw aankoop. Daarnaast staat ons groot assortiment garant voor een brede selectie van aanvullend gereedschap dat jouw klus nét dat beetje makkelijker maakt. Onze vriendelijke service staat altijd klaar om je te ondersteunen, mocht je vragen hebben of hulp nodig hebben bij je keuze. Kortom, met scherpe prijzen, een uitgebreid assortiment, en een klantgerichte aanpak, bieden wij je de ideale plek om jouw gereedschap met vertrouwen en gemak te kopen. Kies voor de Rems Secco 50 Set Bouwdroger en ervaar het verschil!

   Werkt op

   Netstroom

   Aansluitspanning

   230 V

   EAN

   4039976166744

   Artikelnummer

   208767

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.