usp1
usp2
usp3

Rupes Hq400 Schuurfilm Polyester Rond 125 Mm P280 25 St

Rupes Hq400 Schuurfilm Polyester Rond 125 Mm P280 25 St
Outlet
23,79

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
   Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
   Rupes Hq400 Schuurfilm: Voor een Strakke Afwerking van Je Muurverf

   Als professional weet je dat een strak eindresultaat begint bij de juiste voorbereiding. Daarom introduceer ik je graag aan de Rupes Hq400 schuurfilm, speciaal ontworpen voor het schuren van muurverf. Met deze schuurfilm krijg je een egale ondergrond die essentieel is voor een perfecte afwerking van je schilderwerk.

   De Rupes Hq400 schuurfilm heeft een diameter van 125 mm en is daarmee compatibel met veel gangbare schuurmachines. De korrelgrootte van P280 is fijn genoeg om oneffenheden effectief glad te strijken zonder het oppervlak te beschadigen. Dit maakt het ideaal voor het schuren van muren voordat je gaat schilderen of behangen.

   Deze schuurfilm is gemaakt van duurzaam polyester, wat betekent dat het sterk is en een lange levensduur heeft. Je zult merken dat je minder vaak je schuurschijven hoeft te vervangen, wat zowel tijd als geld bespaart.

   In elke verpakking vind je 25 stuks van de Rupes Hq400 schuurfilm, zodat je voldoende voorraad hebt voor meerdere projecten of grote oppervlakten. Met deze schuurfilm ben je verzekerd van een professioneel resultaat bij elke klus. Ga voor kwaliteit en efficiëntie met de Rupes Hq400 schuurfilm voor jouw muurverfprojecten.

   EAN

   8058341042885

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.