usp1
usp2
usp3

Rust-Oleum MetalExpert Hoogglans - RAL 3000 vuurrood - 0,25L

-image

Kleurnaam

Gentian blueLicht Grijs

Volume

0.4 l
adviesprijs
12,00
7,09

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Rust-Oleum MetalExpert Direct Op Roest Metaalverf Gloss Ral 3000

   Wil je online Rust-Oleum MetalExpert Direct Op Roest Metaalverf Gloss Ral 3000 kopen? Deze corrosiebestendige verf is geschikt voor zowel binnen als buiten en kan worden gebruikt op ijzer en staal. De verf heeft een 3-in-1-technologie, wat betekent dat het zowel als grondlaag, tussenlaag en afwerkingslaag kan worden gebruikt. De afwerking heeft een zachte glans en is gebaseerd op gemodificeerde alkydharsen. Deze verf droogt snel en biedt tot 12 jaar bescherming voor het oppervlak.

   Je kunt de verf direct aanbrengen op kaal, eerder geverfd of roestig ferrometaal zonder dat er een primer nodig is. Voor non-ferrometaal en gegalvaniseerd metaal is het echter wel aanbevolen om eerst een grondlaag aan te brengen met de Rust-Oleum Metal Expert speciale hechtprimer. Daarnaast kan de verf ook worden gebruikt op gegrondverfde houten of kunststof oppervlakken.

   Het is raadzaam om de kleur van de verf vooraf te testen op een onopvallende plaats. Zorg er ook voor dat het oppervlak vrij is van olie, vet en andere verontreinigingen. Eventuele losse roest kan worden verwijderd door te schrapen, te borstelen met een staalborstel of te schuren.

   Voor gebruik dien je de verf goed te roeren. Breng de verf aan in 1 tot 2 lagen met een geschikte kwast of rol. Als je de verf wilt gebruiken met een spuitapparaat, kun je twee delen metaalverf verdunnen met maximaal één deel Rust-Oleum Metal Expert kwastreiniger en verdunner. Zorg ervoor dat het spuitpistool is ingesteld op een druk van 25 tot 35 psi (ca. 2 bar) en dat de spuitstraal op de volledige straalbreedte is ingesteld. Schud het spuitpistool voor en tijdens gebruik om ervoor te zorgen dat de verf gelijkmatig wordt aangebracht.

   Het verbruik van de verf is ongeveer 9 m² per laag, afhankelijk van de aanbrengmethode en de porositeit van de ondergrond. De verf is na 2 uur handdroog en na 8 uur volledig droog. Indien nodig kun je een tweede laag aanbrengen na 16 uur. Het duurt ongeveer 7 dagen voordat de verf volledig is uitgehard. Let op dat deze verf niet wordt aanbevolen voor gebruik in vochtige omstandigheden of bij temperaturen lager dan 10 °C.

   Om de kwast schoon te maken, kun je de Rust-Oleum Metal Expert kwastreiniger en verdunner gebruiken of de kwast 5 tot 10 minuten laten weken in terpentine, afspoelen en laten drogen. Als je de spuitbus gebruikt, dien je de instructies op te volgen. Schud de spuitbus goed en spuit de verf gelijkmatig op het oppervlak vanaf een afstand van 30 cm. Breng meerdere dunne laagjes aan en laat ze tussendoor een paar minuten drogen.

   Deze verf is geschikt voor direct gebruik op de meeste metaaloppervlakken. Het verbruik is ongeveer 2 m², afhankelijk van het oppervlakteprofiel en de porositeit. De droogtijd is ongeveer 30 minuten voor handdroog en volledige uitharding vindt plaats na 24 uur. Een tweede laag kan worden aangebracht binnen 1 uur of na 24 uur. Na gebruik dien je de spuitbus ondersteboven te draaien en 2 tot 3 seconden te spuiten om de sproeikop schoon te maken.

   Kleur RAL-nummer

   RAL 3000

   Kleurdekking

   Dekkend

   Verwerkingsmethode

   Roller, Kwast, Spuitbus

   Gebruik

   Binnen, Buiten

   Uitgehard na

   7 d

   Rendement per liter

   10 m²/l

   Glansgraad

   Hoogglans

   Verfsoort

   Waterbasis (acryl)

   Toepassing op

   Metaal

   Overschilderbaar na

   16 h

   EAN

   5413436071530

   Artikelnummer

   359914

   Volume

   0.25 l

   Veiligheidsaanwijzingen

   Voorzorgsaanduiding, Gevarenaanduiding, Signaalwoord

   Waarschuwingen (H-zinnen)

   H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie

   Waarschuwingen (P-zinnen)

   P280: Beschermende kledij dragen

   P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden

   P102: Buiten het bereik van kinderen houden

   P501: Inhoud/verpakking afvoeren naar gecertificeerde verwerker van afvalstromen

   P103: Alvorens te gebruiken, het etiket lezen

   Waarschuwingen (EUH-zinnen)

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.