usp1
usp2
usp3

Silverline 119688 3 Delige waterpas set - 400 / 600 / 1000mm

Silverline 119688 3 Delige waterpas set - 400 / 600 / 1000mm-image
18,59

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Silverline 119688 Waterpas: Een must-have voor elke klus
   Stel je voor dat je een meester bent in het perfect ophangen van schilderijen, het installeren van keukenkastjes die tot op de millimeter nauwkeurig recht staan, of het leggen van een vloer waarvan elke plank naadloos aansluit. Dat klinkt toch als muziek in de oren? Met de Silverline 119688 3 Delige waterpas set komt deze droom uit. Deze set, bestaande uit waterpassen van 400, 600 en 1000mm, is je nieuwe beste vriend bij iedere klus. De beschermende einddoppen zorgen ervoor dat je waterpas beschermd blijft tegen stoten. Dankzij de handige hanggaten kun je jouw waterpas na gebruik efficiënt opbergen, zonder dat deze kostbare ruimte in beslag neemt. De aanwezigheid van 45°, 90° en 180° libellen zorgt ervoor dat je metingen vanuit elke hoek kunt verrichten, wat bijdraagt aan de precisie van je werk. Hoewel dit pareltje niet magnetisch is en geen digitaal display heeft, maakt de precisie en het gebruiksgemak dit ruimschoots goed. Met afmetingen die een brede reikwijdte dekken, is dit de perfecte set voor zowel kleine als grote projecten.

   Een betrouwbare partner bij elke klus
   Een waterpas moet niet alleen nauwkeurig zijn, maar ook bestand tegen de dagelijkse slijtage van klusjes in en rond het huis. De Silverline 119688 Waterpas set blinkt hierin uit. Door de beschermende einddoppen is deze set specifiek ontworpen om duurzaam en veilig te zijn in gebruik. Deze einddoppen absorberen schokken en stoten, waardoor de integriteit van de waterpas behouden blijft, zelfs na herhaaldelijk gebruik. De mogelijkheid om deze waterpassen op te hangen, draagt niet alleen bij aan het gemak van opbergen, maar voorkomt ook schade door vallen of knellen in een overvolle gereedschapskist. De robuustheid van deze set, gecombineerd met de precisie van de 45°, 90° en 180° libellen, maakt de Silverline 119688 een betrouwbare partner voor zowel de hobbyist als de professionele klusser. Het ontbreken van een magnetische functie en digitaal display wordt ruimschoots gecompenseerd door de traditionele betrouwbaarheid en duurzaamheid die deze set biedt. Betrek de Silverline 119688 in je volgende project en ervaar zelf de stabiliteit en betrouwbaarheid die het biedt.

   Vandaag besteld, snel aan de slag
   Ben jij klaar om je klusprojecten naar een hoger niveau te tillen? Met de Silverline 119688 3 Delige waterpas set ben je uitstekend uitgerust. En het mooiste? Door te bestellen via onze webshop profiteer je van snelle levering én scherpe prijzen. Geen lange wachttijden meer of rompslomp met ophalen; binnen no time staat de koerier voor je deur met jouw nieuwe waterpas set, zodat je direct aan de slag kunt met jouw projecten. Bovendien, met ons groot assortiment aan gereedschap, vind je altijd wat je nodig hebt voor jouw volgende klus - en dat alles tegen prijzen die jouw klusbudget vriendelijk zullen vinden. Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog de Silverline 119688 en geniet van de kwaliteit, gemak en de precisie die het je biedt bij elke klus die je aanpakt.

   Meetlengte

   13.5 cm

   Magnetisch

   Nee

   Digitaal display

   Nee

   Lengte waterpas

   1000 mm

   Aantal libellen

   3

   EAN

   5024763063084

   Artikelnummer

   170434

   Breedte (Product)

   100 cm

   Hoogte (Product)

   4 cm

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.