usp1
usp2
usp3

Silverline 675037 Schuifmaat - 150mm

Silverline 675037 Schuifmaat - 150mm-image
9,99

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Zet je metingen op scherp met de Silverline 675037 Schuifmaat
   Als precisie je tweede naam is, dan is de Silverline 675037 Schuifmaat - 150mm onmisbaar in je gereedschapskist. Dit stukje technisch vernuft, vervaardigd uit hoog carbon staal, is niet alleen duurzaam maar ook nauwkeurig tot op de millimeter. Met een resolutie die varieert van 0 tot 150 x 1,2 mm, biedt het de veelzijdigheid die je nodig hebt voor zowel simpele als complexe metingen. Deze schuifmaat komt met een handig 4-functie meetsysteem: intern, extern, diepte en stappen, waardoor je elk project met vertrouwen tegemoet kunt zien. En voor het geval je je zorgen maakt over het veilig opbergen van dit nauwkeurige instrument; het wordt geleverd met een beschermende opbergkoffer, zodat je het na gebruik veilig kunt wegleggen. Met een slanke breedte van slechts 1 centimeter en een hoogte van 9 centimeter, past het comfortabel in je hand terwijl je metingen verricht. Plus, voor degenen onder ons die van cijfers houden: het is metrisch.

   Veiligheid en duurzaamheid: Jouw Slimme Metgezel
   In een wereld waar precisie en betrouwbaarheid onmisbaar zijn, staat de Silverline 675037 Schuifmaat garant voor beide. Dit gereedschap is niet zomaar een instrument; het is een partner op wie je kunt vertrouwen voor het leven. Het hoog carbon staal waarvan het gemaakt is, biedt niet alleen een ongeëvenaarde nauwkeurigheid, maar garandeert ook een lange levensduur, zelfs bij intensief gebruik. Daarnaast biedt de meegeleverde opbergkoffer niet alleen bescherming tegen de elementen maar zorgt er ook voor dat jouw schuifmaat veilig blijft tegen stoten en krassen, waardoor jouw investering nog vele jaren nauwkeurig en betrouwbaar blijft. Dit gereedschap combineert veerkracht met precisie, waardoor het een onmisbaar item is voor professionals en hobbyisten die geen enkele concessie aan kwaliteit willen doen.

   Waarom de Silverline 675037 jouw slimme keuze is
   Door de Silverline 675037 Schuifmaat bij ons te bestellen, kies je niet alleen voor een topgereedschap, maar ook voor de voordelen die onze webshop met zich meebrengt. Wij begrijpen dat tijd geld is, daarom zorgen we voor een snelle levering van je gereedschap, zodat je direct aan de slag kunt. Ons groot assortiment zorgt er tegelijkertijd voor dat wat je ook zoekt, je het bij ons vindt – makkelijk, efficiënt en altijd tegen scherpe prijzen. Maar waar we echt in uitblinken is onze vriendelijke service; wij staan altijd klaar om je met een glimlach te helpen, of het nu gaat om een vraag voor aankoop of advies na je aankoop. Wanneer je kiest voor de Silverline 675037 Schuifmaat, kies je niet alleen voor een nauwkeurig meetinstrument, maar ook voor een aankoopervaring die net zo precies en betrouwbaar is als het gereedschap zelf.

   Inch of metrisch

   Metrisch

   EAN

   5060012960032

   Artikelnummer

   161884

   Hoogte (Product)

   9 cm

   Breedte (Product)

   1 cm

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.