usp1
usp2
usp3

Sola Big RedH 3 200 Stelwaterpas - 2000mm

Sola Big RedH 3 200 Stelwaterpas - 2000mm-image
Sola Big RedH 3 200 Stelwaterpas - 2000mm-image
Sola Big RedH 3 200 Stelwaterpas - 2000mm-image
Sola Big RedH 3 200 Stelwaterpas - 2000mm-image
Sola Big RedH 3 200 Stelwaterpas - 2000mm-image
adviesprijs
160,00
151,29

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de stabiliteit van Sola Big RedH 3 200 stelwaterpas - een icoon van precisie
   In de wereld van bouwen en timmeren is nauwkeurigheid het gouden woord. En de Sola Big RedH 3 200 Stelwaterpas - 2000mm voldoet aan al je precisie-eisen. Wat maakt deze waterpas uit aluminium zo speciaal? Het robuuste kokerprofiel, gekleed in een opvallende rode poedercoating, is niet alleen een lust voor het oog, maar ook ontworpen voor stevigheid en stabiliteit. Met een profielgewicht van circa 890 g/m en afmetingen van ongeveer 59 x 26 mm, biedt deze waterpas een betrouwbare en stabiele meting, ondersteund door ribben die zorgen voor een betere grip tijdens het gebruik. De Sola Big RedH beschikt over drie breukvaste Acrylglazen bloklibellen - één horizontale met vergrotingslens en lichtplaatje en twee verticale libellen - die zorgen voor een comfortabel en exact meetresultaat. De handgrepen en stelvoetjes verhogen het gebruiksgemak, terwijl de schokabsorberende 2K-eindkappen ervoor zorgen dat je waterpas tegen een stootje kan. Of je nu een timmerman bent of werkzaam bent in de bouw, deze stelwaterpas met een meetlengte van 2 meter staat garant voor precisie en duurzaamheid.

   Veiligheid en duurzaamheid voor elke meet
   Het gebruik van de Sola Big RedH 3 200 Stelwaterpas combineert niet alleen precisie, maar ook veiligheid en duurzaamheid. De thermo-resistente inbouwmethode van de libellen zorgt ervoor dat extreme temperaturen hun nauwkeurigheid niet beïnvloeden, een must-have voor buitenwerkzaamheden. De waterpas is vervaardigd met oog op langdurig en betrouwbaar gebruik, dankzij de breukvaste Acrylglazen bloklibellen en schokabsorberende 2K-eindkappen die je gereedschap beschermen tegen de onvermijdelijke vallen en stoten. Met de twee handige handgrepen is de waterpas eenvoudig te manoeuvreren, terwijl de stelvoetjes zorgen voor extra stabiliteit op elke ondergrond. Dit maakt de Sola Big RedH 3 200 niet alleen een betrouwbare partner voor je meetwerk, maar ook een duurzame keuze voor elke professional. Vertrouw op deze stelwaterpas voor je projecten waarbij nauwkeurigheid, veiligheid en duurzaamheid vooropstaan.

   Haal je precisiegereedschap nu in huis!
   Ben je klaar om je werk naar een hoger niveau te tillen? Maak dan kennis met de voordelen van de Sola Big RedH 3 200 Stelwaterpas - 2000mm bij je favoriete webshop. Met dit precisiegereedschap profiteer je niet alleen van nauwkeurige metingen en hoogwaardige bouwkwaliteit, maar ook van onze ongeëvenaarde service. Geniet van snelle levering, zodat je direct aan de slag kunt met je nieuwe waterpas. Daarnaast bieden we een groot assortiment aan gereedschap voor elke klus, altijd tegen scherpe prijzen. Bij ons is ook vriendelijke service geen uitzondering maar regel, waardoor je altijd met een goed gevoel je aankoop doet. Vertrouw op ons voor je gereedschapsbehoeften en ervaar het zelf. De Sola Big RedH 3 200 Stelwaterpas wacht op je, klaar om je projecten tot een groot succes te maken.

   Meetlengte

   200 cm

   Magnetisch

   Nee

   Digitaal display

   Nee

   Lengte waterpas

   2000 mm

   Aantal libellen

   3

   EAN

   9002719020806

   Artikelnummer

   142997

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.