usp1
usp2
usp3

Sola PF 50 Kunststof waterpas - 500mm

Sola PF 50 Kunststof waterpas - 500mm
Sola PF 50 Kunststof waterpas - 500mm
Sola PF 50 Kunststof waterpas - 500mm
Sola PF 50 Kunststof waterpas - 500mm
Sola PF 50 Kunststof waterpas - 500mm
23,79

Verwachte leverdatum

20-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op! Afbeelding toont mogelijk product met andere afmetingen!

      Sola 1412701 Waterpas - Met precisie elke klus geklaard
      Ontdek de revolutie in nauwkeurigheid met de Sola PF 50 Kunststof waterpas - 500mm. Speciaal ontworpen om je klussen vier keer sneller, beter en nauwkeuriger te maken, tilt dit gereedschap efficiëntie naar een heel nieuw niveau. Gemaakt van rode glasvezelversterkte kunststof en bevat breukvaste acrylglazen bloklibellen, die ervoor zorgen dat je nooit inlevert op duurzaamheid. Met één horizontale Focus libel met vergrotingslens en lichtplaatje en één verticale Focus libel, biedt de waterpas een ongeëvenaard zicht, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden. Daarnaast is deze waterpas bestand tegen de elementen - water, hitte en kou laten het niet deformeren. Het geringe gewicht maakt het een favoriet onder professionals zoals tegelzetters, want het minimaliseert de kans op schuursporen op hoogglans tegels. Kortom, de Sola PF 50 is de partner die je zoekt bij precisiewerk.

      Veilig en duurzaam werken - Betrouwbaar onder alle omstandigheden
      Duurzaamheid ontmoet precisie - de Sola PF 50 Kunststof waterpas bewijst dat een lichtgewicht design niet ten koste hoeft te gaan van robuustheid en betrouwbaarheid. Dankzij de vervaardiging uit hoogwaardige materialen is deze waterpas praktisch vervormingsvrij, zelfs onder de meest extreme weersomstandigheden. Of je nu onder de brandende zon werkt of in de vrieskou, je kunt rekenen op de consistentie en nauwkeurigheid van de PF 50. De speciaal ontworpen Focus libellen met vergrotingslens en lichtplaatje garanderen niet alleen een feilloze aflezing, maar dragen ook bij aan het comfort en de veiligheid op de werkplek. Door de reductie van schuursporen laat je een schone en onbeschadigde oppervlakte achter, wat deze waterpas een must-have maakt voor elke serieus gereedschapskist.

      Haal je voordeel uit onze webshop - Waar nauwkeurigheid en service samenkomen
      Wat maakt het bestellen van de Sola PF 50 Kunststof waterpas - 500mm bij onze webshop een slimme keuze? Ten eerste, onze snelle levering zorgt ervoor dat je niet lang hoeft te wachten om met jouw nieuwe waterpas aan de slag te gaan. Je kunt meteen aan je project beginnen. Ten tweede, met ons groot assortiment vind je niet alleen de perfecte waterpas voor jouw wensen, maar ook alle andere gereedschappen en accessoires die je nodig hebt om elke klus tot een goed eind te brengen. Bij ons vind je kwaliteit, efficiëntie en een vriendelijke service onder één dak. Kies voor de Sola PF 50 Kunststof waterpas en ervaar het verschil van werken met topgereedschap, ondersteund door een webshop die jouw passie voor precisie deelt.

      Meetlengte

      50 cm

      Magnetisch

      Nee

      Digitaal display

      Nee

      Lengte waterpas

      500 mm

      Aantal libellen

      2

      EAN

      9002719037903

      Artikelnummer

      217336

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.