usp1
usp2
usp3

Sola Uni-Matic UM 2 m Rolmaat - 2m x 16mm

Sola Uni-Matic UM 2 m Rolmaat - 2m x 16mm
12,99

Verwachte leverdatum

10-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de precisie van de Sola Uni-Matic UM Rolmaat
      Ken je dat gevoel wanneer elk detail telt en precisie het verschil maakt tussen middelmatig en meesterwerk? Dan is de Sola Uni-Matic UM 2 m Rolmaat jouw nieuwe beste vriend. Deze rolmaat is niet zomaar een rolmaat. Sola, bekend om hoogwaardige meetinstrumenten, heeft deze tool ontworpen voor professionals en doe-het-zelvers die waarde hechten aan nauwkeurig en betrouwbaar meten. Met zijn stevige grijze kunststof behuizing, die voorzien is van een handige riemclip, en een stalen meetband met een gele laklaag, combineert deze rolmaat duurzaamheid met gebruiksgemak. De speciale anti-reflecterende coating op de meetband maakt aflezen onder elke hoek mogelijk zonder die vervelende weerkaatsing van het licht. Daarbij zorgen de duidelijke cm/mm maatverdeling, met decimeters in het rood, ervoor dat je zelfs bij de snelste blik de juiste meting kunt aflezen. Door de automatische terugloop van de band, de rem met vergrendeling aan de zijkant, en de zelfcorrigerende eindhaak is elke meting snel, betrouwbaar en boven alles, nauwkeurig. Kortom, of je nu in de industrie werkt, meubels maakt of algemene bouwwerkzaamheden uitvoert, deze rolmaat mag niet ontbreken in jouw gereedschapskist.

      Veilig en duurzaam meten doe je zo
      Veiligheid en duurzaamheid zijn twee kernwoorden die hoog in het vaandel staan bij het ontwerp van de Sola Uni-Matic UM 2 m Rolmaat. Door de slimme constructie met automatische bandterugloop en de robuuste kunststof behuizing, is deze rolmaat bestand tegen de dagelijkse eisen van elke werkomgeving. De zelfcorrigerende eindhaak zorgt ervoor dat je altijd kunt vertrouwen op de nauwkeurigheid van je metingen, terwijl de rem met vergrendeling aan de zijkant een extra laag van precisie en veiligheid toevoegt. Dit alles, gecombineerd met een EEG nauwkeurigheidsklasse II, maakt de Sola Uni-Matic UM 2 m Rolmaat niet alleen een betrouwbaar, maar ook een duurzaam gereedschap waarop je kunt bouwen bij elke klus. Het compacte ontwerp maakt het bovendien gemakkelijk om dit meetinstrument overal mee naartoe te nemen, alweer een bewijs dat doordacht ontwerp en functionaliteit hand in hand gaan.

      Waarom kiezen voor onze webshop?
      In onze webshop vind je niet alleen de Sola Uni-Matic UM 2 m Rolmaat tegen scherpe prijzen, maar je geniet ook van het gemak van snelle levering direct aan jouw deur. Wij begrijpen dat tijd geld is, vooral in de wereld van bouw en doe-het-zelfprojecten. Daarom zetten we ons in om je niet alleen te voorzien van hoogwaardige gereedschappen zoals deze robuuste rolmaat, maar ook om ervoor te zorgen dat je snel verder kunt met je projecten. Onze vriendelijke service staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het selecteren van het perfecte gereedschap voor jouw specifieke behoeften. Kies voor onze webshop en ervaar het gemak van winkelen bij een betrouwbare leverancier die waarde toevoegt aan elk stuk gereedschap dat je koopt, inclusief de veelzijdige Sola Uni-Matic UM 2 m Rolmaat.

      Magnetisch

      Nee

      Materiaal

      Kunststof, Staal

      Meetlengte

      2 m

      Inch of metrisch

      Metrisch

      Breedte band rolmaat

      16 mm

      EAN

      9002719002758

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.