Sonic 7121101 Omschakelbare ratel met draaibare handgreep 1/4''

placeholder-product-media-alt-text-not-set
placeholder-product-media-alt-text-not-set
placeholder-product-media-alt-text-not-set
placeholder-product-media-alt-text-not-set
placeholder-product-media-alt-text-not-set
79,59

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Sonic 7121101 Omschakelbare ratel met draaibare handgreep 1/4''

   Producteigenschappen en specificaties
   De Sonic 7121101 omschakelbare ratel met draaibare handgreep 1/4'' is vervaardigd door Sonic, een toonaangevende fabrikant van hoogwaardig gereedschap. Deze ratel is ontworpen met duurzaamheid en efficiëntie in gedachten, waardoor het een onmisbaar stuk gereedschap is voor zowel professionele vakmensen als doe-het-zelvers. Met een modelcode van 7121101 biedt deze ratel een 1/4'' aandrijfvierkant en een draaibare handgreep voor maximale veelzijdigheid. De hoogwaardige materialen en precieze afwerking zorgen voor een soepele werking en een lange levensduur.

   Gebruik, voordelen en veiligheid
   De Sonic 7121101 omschakelbare ratel met draaibare handgreep 1/4'' is ideaal voor een breed scala aan toepassingen, waaronder het vastdraaien en losdraaien van bouten en moeren in lastige hoeken. De omschakelbare functie zorgt voor een snelle en eenvoudige verandering van draairichting, waardoor de productiviteit wordt verhoogd. De draaibare handgreep biedt extra flexibiliteit en grip, waardoor gebruikers comfortabel en veilig kunnen werken, zelfs in krappe ruimtes. Deze ratel is compatibel met een verscheidenheid aan accessoires en bitjes, waardoor het een veelzijdig en waardevol gereedschap is voor elke klus.

   Samenvatting en intentie om te kopen
   De Sonic 7121101 omschakelbare ratel met draaibare handgreep 1/4'' combineert duurzaamheid, veelzijdigheid en gebruiksgemak, waardoor het een essentieel onderdeel is van elke gereedschapscollectie. Als officiële dealer van topmerken biedt Gereedschapcentrum een groot assortiment Sonic gereedschap tegen scherpe online prijzen. Met snelle levering, een grote voorraad en gratis professioneel advies, is Gereedschapcentrum de ideale keuze voor het aanschaffen van de Sonic 7121101 omschakelbare ratel met draaibare handgreep 1/4''.

   EAN

   4715898547099

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is