usp1
usp2
usp3

Stabila 70M / 02874 Waterpas - magnetisch - 600mm

Stabila 70M / 02874 Waterpas - magnetisch - 600mm-image
adviesprijs
40,00
34,59

Verwachte leverdatum

31-05-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Alles recht houden met de Stabila 2874 Waterpas
   Als je gedetailleerd werk wilt leveren waarbij precisie centraal staat, is de Stabila 70M / 02874 Waterpas jouw absolute go-to gereedschap. Deze robuuste lichtmetaal kokerprofiel waterpas komt met twee helder leesbare libellen, waardoor je zowel verticaal als horizontaal nauwkeurige metingen kunt verrichten. Met zijn magnetische kracht klemt hij zich vast op alle metalen oppervlakten, en dit zonder ook maar enige moeite. De waterpas meet 600mm in lengte en biedt de ultieme meetnauwkeurigheid van 0,029°, wat overeenkomt met een uiterst precieze 0,05 mm per meter. Deze specificaties maken de Stabila 70M niet alleen onmisbaar voor professionals, maar ook voor doe-het-zelvers die houden van precisiewerk. Voorzien van een lichte maar stevige constructie is dit het ideale instrument voor allerlei meettaken.

   Veilig en duurzaam naar de perfecte hoek
   De kwaliteit en veiligheid staan voorop bij elk ontwerp van de Stabila waterpassen en dat zie je terug in de 70M / 02874 Waterpas. Dankzij zijn magnetische bevestiging zorg je voor een stabiele meting zonder risico op verschuiven, wat bijdraagt aan jouw veiligheid bij gebruik op metalen constructies. Deze functie biedt tevens de handen vrij voor andere benodigde acties tijdens je werk. De duurzaamheid is gegarandeerd door zijn lichtmetaal kokerprofiel, dat weerstand biedt tegen krassen en deuken van buitenaf. Dus of je nu werkt aan een langdurig bouwproject of kortstondige reparaties, je kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid en levensduur van de Stabila 70M waterpas. Met deze tool in je arsenaal, is elke lijn, hoek en hoek recht en betrouwbaar, keer op keer.

   Waarom de Stabila 2874 bij ons bestellen?
   Het bestellen van de Stabila 70M / 02874 Waterpas in onze webshop biedt je niet alleen de garantie op een uitmuntend product, maar ook op een service die jouw kluservaring naar een hoger niveau tilt. Met onze snelle levering kan je razendsnel aan de slag met jouw nieuwe gereedschap, zonder dat je lang hoeft te wachten. Ons groot assortiment zorgt ervoor dat je voor elke klus, hoe groot of klein ook, bij ons terechtkunt. Daarnaast profiteer je van scherpe prijzen die jouw investering in kwaliteitsgereedschap nog waardevoller maken. Een vriendelijke klantenservice staat altijd klaar om jou te helpen met advies op maat, ervoor zorgend dat je altijd de juiste keuze maakt voor jouw specifieke behoeften. Kies voor de Stabila 70M / 02874 Waterpas uit onze webshop en ervaar het verschil in kwaliteit, prijs en service.

   Meetlengte

   60 cm

   Digitaal display

   Nee

   Lengte waterpas

   600 mm

   Aantal libellen

   2

   Magnetisch

   Ja

   EAN

   4005069028749

   Artikelnummer

   153360

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.