usp1
usp2
usp3

Stabila 80 AS-2 Waterpas - Aluminium - 100 cm

Stabila 80 AS-2 Waterpas - Aluminium - 100 cm
adviesprijs
65,00
54,49

Verwachte leverdatum

07-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Stabila 19172 Waterpas: een niveau hoger in nauwkeurigheid
      Voor iedereen die streeft naar precisie, de Stabila 80 AS-2 Waterpas is jouw betrouwbare partner. Met een lengte van 1000 millimeter is deze aluminium waterpas perfect voor een breed scala aan metingen. Het ontwerp, prettig in de hand liggend met versterkingsribben, garandeert robuustheid zonder in te leveren op comfort. Dankzij de 2 meetvlakken kun je in alle standen nauwkeurig meten, inclusief omslagposities, waardoor elke klus met vertrouwen wordt aangepakt. De drie libellen bieden ongeëvenaarde nauwkeurigheid in elk project. Bovendien, de antislip-eindkappen voorkomen dat de waterpas verschuift tijdens het aftekenen, wat betekent dat je je kunt concentreren op het werk zonder onderbrekingen. Met de Stabila 80 AS-2 in je gereedschapskist ben je klaar voor elke taak die nauwkeurigheid vereist.

      Zo solide als een rots: Betrouwbaar gebruik voor elk project
      Duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn de hoekstenen van de Stabila 80 AS-2 Waterpas. Het aluminium profiel met versterkingsribben is niet alleen comfortabel in gebruik, maar ook gebouwd om de zwaarste omstandigheden te weerstaan. Of je nu binnen werkt of op een winderige bouwplaats, je kunt vertrouwen op deze waterpas. De precisie van de meetinstrumenten blijft onberispelijk, ongeacht de positie dankzij de nauwkeurige meetvlakken. En de antislip-eindkappen zorgen ervoor dat je waterpas stabiel blijft, zelfs op gladde oppervlakken. Met een garantie van 10 jaar weet je dat je investeert in kwaliteit en betrouwbaarheid die je niet in de steek zal laten.

      Meer dan alleen meten: Voordelen van winkelen bij ons
      Wanneer je kiest voor de Stabila 80 AS-2 Waterpas bij onze webshop, kies je niet alleen voor ongeëvenaarde precisie, maar ook voor een naadloze winkelervaring. Met onze snelle levering heb je jouw nieuwe waterpas in no time in handen, klaar voor elk project dat nauwkeurigheid vereist. Bovendien zorgen onze scherpe prijzen ervoor dat je het beste gereedschap krijgt zonder de bank te breken. Maar dat is niet alles; onze vriendelijke service staat altijd klaar om je te assisteren, of het nu gaat om advies over je aankoop of ondersteuning na de verkoop. Voeg daarbij ons groot assortiment aan gereedschappen, en je weet dat je de beste deal krijgt. Sta klaar om elk meetuitdaging met vertrouwen aan te gaan met de Stabila 80 AS-2 Waterpas.

      Meetlengte

      100 cm

      Magnetisch

      Nee

      Digitaal display

      Nee

      Lengte waterpas

      1000 mm

      Aantal libellen

      3

      EAN

      4005069191726

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.