usp1
usp2
usp3

Stabila 80 AS-2 Waterpas - Aluminium - 180 cm

Stabila 80 AS-2 Waterpas - Aluminium - 180 cm-image
adviesprijs
115,00
113,29

Verwachte leverdatum

13-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Stabila 19175 Waterpas: Jouw nieuwe maatje voor perfectie
   Als het gaat om nauwkeurigheid en comfort tijdens je werkzaamheden, dan is de Stabila 80 AS-2 Waterpas - Aluminium - 180 cm jouw beste keuze. Met zijn vriendelijke grip door het prettig in de hand liggende profiel met versterkingsribben, biedt deze waterpas niet alleen comfort maar ook de stabiliteit die je nodig hebt. Van plafonds tot vloeren, de dubbele meetvlakken garanderen nauwkeurigheid in elke positie, inclusief omslagposities, waardoor lastige metingen kinderspel worden. Voeg daarbij de antislip-eindkappen die voorkomen dat het gereedschap verschuift tijdens de metingen, dan weet je dat deze waterpas gebouwd is voor precisiewerk. En mocht dit nog niet voldoende zijn om je te overtuigen, bedenk dan dat Stabila er zoveel vertrouwen in heeft dat ze een garantie van 10 jaar bieden op dit robuuste stukje vakmanschap. De drie libellen zorgen ervoor dat je vanuit elke hoek de juiste meting kan verrichten, terwijl de indrukwekkende lengte van 180cm ervoor zorgt dat ook de langste oppervlaktes in één keer gemeten kunnen worden.

   Veilig en duurzaam meten op zijn best
   Wanneer je werkt met de Stabila 80 AS-2 Waterpas zet je niet alleen in op nauwkeurigheid, maar ook op veiligheid en duurzaamheid. Dit is geen waterpas die na een paar keer gebruiken tekenen van slijtage vertoont. Integendeel, het robuuste aluminium profiel, versterkt met ribben, weerstaat de ruigste werkomstandigheden. De antislip-eindkappen zijn een toonbeeld van de aandacht voor veiligheid die bij elk ontwerp van Stabila centraal staat: ze houden de waterpas stevig op zijn plaats, zelfs op gladde oppervlakken, waardoor het risico op verschuiven en de daaruit voortvloeiende meetfouten aanzienlijk verminderd worden. Deze waterpas is dan ook een betrouwbare partner voor elk project, groot of klein. Met drie libellen biedt het de flexibiliteit om in alle standen te meten zonder in te leveren op nauwkeurigheid – een ware belichaming van duurzame vakmanschap en precisie.

   Voordeel dat loont: Bestel vliegensvlug bij ons
   Als je besluit de Stabila 80 AS-2 Waterpas - Aluminium - 180 cm te bestellen, doe je dit niet alleen vanwege zijn indrukwekkende specificaties. Je kiest ook voor de extra voordelen die onze webshop te bieden heeft, zoals snelle levering en vriendelijke service. Voor klussers die waarde hechten aan zowel kwaliteit als efficiëntie in hun gereedschap, is er geen betere plaats om dit te halen dan bij ons. De combinatie van scherpe prijzen met ons groot assortiment zorgt ervoor dat je altijd vindt wat je nodig hebt, zonder gedoe. Ons team staat klaar om je van dienst te zijn met advies en ondersteuning, zodat je niet alleen met een topgereedschap aan de slag gaat, maar ook met de zekerheid dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Laat ons je helpen jouw projecten naar een hoger niveau te tillen met de Stabila 80 AS-2 Waterpas - het beginpunt van perfectie.

   Meetlengte

   180 cm

   Magnetisch

   Nee

   Digitaal display

   Nee

   Lengte waterpas

   1800 mm

   Aantal libellen

   3

   EAN

   4005069191757

   Artikelnummer

   312737

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.