usp1
usp2
usp3

Stabila 80 AS-2 Waterpas - Aluminium - 60 cm

Stabila 80 AS-2 Waterpas - Aluminium - 60 cm
adviesprijs
56,00
50,19

Verwachte leverdatum

10-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de precisie van de Stabila 19170 Waterpas
      Als jij op zoek bent naar een waterpas die niet alleen robuust en duurzaam is, maar ook een precisie-instrument dat jouw klusleven gemakkelijker maakt, dan heb je met de Stabila 80 AS-2 Waterpas - Aluminium - 60 cm precies gevonden wat je nodig hebt. Met zijn prettig in de hand liggende profiel, uitgerust met versterkingsribben, biedt deze waterpas een ongekende stabiliteit en gebruiksgemak. De 2 meetvlakken staan garant voor uiterst nauwkeurige metingen in alle denkbare standen – zelfs in omslagpositie. Dus of je nu aan het klussen bent in de woning, de werkplaats of op de bouwplaats, de precisie van deze waterpas laat je nooit in de steek. De toevoeging van antislip-eindkappen elimineert de frustratie van een verschuivende waterpas bij het aftekenen, waardoor elke meting betrouwbaar en exact is. Met een lengte van 600 mm en voorzien van 3 libellen, ben je uitgerust voor elk project, hoe groot of klein ook, zonder de noodzaak van een digitaal display of magnetische eigenschappen. Verder biedt de indrukwekkende 10 jaar garantie je de zekerheid dat je investeert in kwaliteit en duurzaamheid.

      Veiligheid en betrouwbaarheid staan voorop
      Wanneer je werkt met de Stabila 80 AS-2 Waterpas, werk je met een gereedschap dat ontworpen is met jouw veiligheid en de betrouwbaarheid van je projecten in het achterhoofd. De antislip-eindkappen zorgen voor een stevige grip op elk oppervlak, waardoor ongelukken door wegglijdend gereedschap tot het verleden behoren. De sterke aluminiumconstructie, versterkt met ribben, zorgt ervoor dat deze waterpas tegen een stootje kan – ideaal voor de ruige dagelijkse realiteit van de bouwplaats of je persoonlijke werkplaats. De drie libellen zijn geplaatst voor een optimaal gezichtsveld, waardoor je snel en nauwkeurig kunt meten, ongeacht de complexiteit van de taak. Door te kiezen voor de Stabila 80 AS-2 kies je voor een gereedschap waarop je kunt vertrouwen, keer op keer.

      Maak het slim, bestel snel!
      Door te kiezen voor deze Stabila waterpas, kies je niet alleen voor topkwaliteit gereedschap maar ook voor de uitzonderlijke service van onze webshop. Met onze snelle levering hoef je nooit lang te wachten op jouw essentiële tools, waardoor je meteen aan de slag kunt met je projecten. Daarnaast bieden wij een groot assortiment, zodat je voor elke klus het juiste gereedschap binnen handbereik hebt. Onze scherpe prijzen zorgen ervoor dat je altijd de beste deals vindt, terwijl onze vriendelijke service betekent dat je altijd met een goed gevoel winkelt. Bestel vandaag nog de Stabila 80 AS-2 Waterpas - Aluminium - 60 cm en til je klusvaardigheden naar een hoger niveau met gereedschap dat even betrouwbaar is als jij.

      Magnetisch

      Nee

      Digitaal display

      Nee

      Lengte waterpas

      600 mm

      Meetlengte

      0.6 m

      Aantal libellen

      3

      EAN

      4005069191702

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.