usp1
usp2
usp3

Stanley 0-43-624 FatMax Pro Waterpas - 600mm

★★★★★

5.0 / 5

1 review

Stanley 0-43-624 FatMax Pro Waterpas - 600mm-image
adviesprijs
65,00
42,99

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de Stanley 0-43-624 Waterpas
   Als precisie in jouw werk prioriteit nummer een is, dan is de Stanley 0-43-624 FatMax Pro Waterpas - 600mm jouw ultieme compagnon. Deze robuuste waterpas prijkt met een stevig I-profiel dat tot 5 keer sterker is dan andere Stanley waterpassen, waardoor jij verzekerd bent van duurzaamheid en betrouwbaarheid op elke klus. De extra grote middenlibel springt meteen in het oog en belooft een duidelijke leesbaarheid, zodat jij in één oogopslag de nauwkeurigheid van jouw werk kan garanderen. De blokvormige libellen zijn niet zomaar een designkeuze; ze zijn ontworpen om jou een uitmuntende nauwkeurigheid van 0.5mm/m te bieden, wat deze waterpas een onmisbaar gereedschap maakt voor de echte professional. Bovendien beschikt deze waterpas over een bimateriale handgreep die vastgeschroefd is op het frame en twee werkoppervlakten biedt voor maximale precisie. De rubberen bescherming aan de uiteinden beschermt niet alleen je waterpas tegen schokken maar ook de oppervlakken waarop je werkt. Als kers op de taart biedt de Stanley 0-43-624 FatMax Pro Waterpas een levenslange nauwkeurigheidsgarantie, bewijs dat dit gereedschap een investering is die zichzelf terugbetaalt.

   Veilig en duurzaam met de beste tools
   Veiligheid en duurzaamheid zijn twee aspecten waar je nooit op wilt besparen, en met de Stanley 0-43-624 FatMax Pro Waterpas zit je op beide fronten goed. De stevigheid van het I-profiel en de rubberen bescherming zorgen ervoor dat deze waterpas bestand is tegen de ruwe en soms onvoorspelbare omstandigheden van de bouwplaats. Of je nu bovenaan een ladder staat of nauwkeurige metingen verricht op oneffen terrein, deze waterpas blijft betrouwbaar. De blokvormige libellen dragen bij aan deze betrouwbaarheid door jou consistent een precieze meting te bieden, zodat je elk project met zekerheid kunt afronden. Deze eigenschappen, samen met de levenslange nauwkeurigheidsgarantie, maken de Stanley 0-43-624 FatMax Pro Waterpas niet alleen een veilige keuze, maar ook een uiterst duurzame en betrouwbare partner in jouw gereedschapskit.

   Waarom je niet zonder ons kunt
   Het toevoegen van de Stanley 0-43-624 FatMax Pro Waterpas aan jouw gereedschapsverzameling wordt een fluitje van een cent dankzij onze webshop. Met onze vriendelijke service en scherpe prijzen weet je zeker dat je altijd de beste deal krijgt. Maar dat is nog niet alles. Onze snelle levering zorgt ervoor dat je niet lang hoeft te wachten op jouw nieuwe, onmisbare tool. Of je nu een doe-het-zelver bent of een professional, bij ons vind je de juiste tools voor elk project. En met de Stanley 0-43-624 FatMax Pro Waterpas - die tot de top van zijn klasse behoort door zijn unieke design, nauwkeurigheid, en robuustheid - verzeker je jezelf van werk dat niet alleen snel, maar ook perfect uitgevoerd wordt. Kies voor ons en ervaren het verschil in kwaliteit en service waar professionals op vertrouwen.

   Meetlengte

   60 cm

   Magnetisch

   Nee

   Digitaal display

   Nee

   Lengte waterpas

   600 mm

   Aantal libellen

   3

   EAN

   3253560436247

   Artikelnummer

   239

   1x Stanley 0-43-624 Waterpas

  Reviews

  5.0 / 5

  ★★★★★

  1 review

  • 5 sterren

  • 4 sterren

  • 3 sterren

  • 2 sterren

  • 1 ster