usp1
usp2
usp3

Stanley 0-43-679 FatMax Pro Waterpas - magnetisch - 2000mm

Stanley 0-43-679 FatMax Pro Waterpas - magnetisch - 2000mm
adviesprijs
163,00
110,89

Verwachte leverdatum

08-05-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Maak kennis met de Stanley 0-43-679 waterpas: Onmisbaar voor elke klus
   Ben je toe aan een waterpas die elke klus naar een hoger niveau tilt? De Stanley 0-43-679 FatMax Pro waterpas met een lengte van 2000mm is jouw perfecte maatje in precisie en duurzaamheid. Niet zomaar een waterpas; deze krachtpatser blinkt uit dankzij zijn stevige I-profiel dat tot vijf keer sterker is dan andere waterpassen van Stanley. De extra grote middenlibel zorgt ervoor dat je op elk moment een duidelijke leesbaarheid hebt, terwijl de blokvormige libellen met een uitstekende nauwkeurigheid van 0.5mm/m geen enkele afwijking missen. Dankzij de bimateriale handgrepen, stevig vastgeschroefd op het frame, ligt deze waterpas altijd comfortabel in de hand. Met twee werkoppervlakten garandeert deze waterpas maximale nauwkeurigheid voor zowel horizontale als verticale metingen. De ingebouwde magneten, twee keer sterker dan gewone stripmagneten, zorgen ervoor dat je handen vrij zijn wanneer je werkt met metalen oppervlakken. En voor een langdurige betrouwbaarheid, biedt Stanley een levenslange nauwkeurigheidsgarantie. Voeg daar de rubberen bescherming aan de uiteinden aan toe en je begrijpt waarom deze waterpas een must-have is voor elke klusjesman en professional.

   Een veilige haven voor nauwkeurigheid en betrouwbaarheid
   De Stanley 0-43-679 FatMax Pro waterpas is niet alleen een tool, het is jouw garantie voor betrouwbaarheid bij elke klus. De rubberen bescherming aan de uiteinden bewaakt je waterpas tegen de ruwheid van werkomgevingen, terwijl de sterke magneten ervoor zorgen dat je altijd je handen vrij hebt om je te concentreren op wat écht belangrijk is: het precisiewerk. De dubbele werkoppervlakken bieden je de mogelijkheid om zowel horizontaal als verticaal altijd nauwkeurige afmetingen te garanderen, wat jouw taak ook is. De Stanley 0-43-679 FatMax Pro past zich aan jou aan, niet andersom. Dit maakt het een onvervangbare partner bij al je bouw-, verbouwings- of inrichtingsprojecten. Denk aan de levenslange nauwkeurigheidsgarantie als het ultieme teken van Stanleys vertrouwen in dit product – een belofte van duurzaamheid en precisie voor jouw veiligheid en vertrouwen in elk project.

   Waarom deze waterpas je beste vriend wordt bij onze webshop
   Kiezen voor de Stanley 0-43-679 FatMax Pro waterpas bij onze webshop betekent dat je kiest voor meer dan alleen een topproduct. Je kiest ook voor het gemak van snelle levering en de zekerheid van een groot assortiment, klaar om elke behoefte aan klusgereedschap te vervullen. Daarbovenop profiteer je van onze scherpe prijzen, waardoor je verzekerd bent van topkwaliteit zonder je portemonnee leeg te schudden. Onze vriendelijke service staat altijd klaar om je te ondersteunen met advies of antwoorden op jouw vragen. Of het nu gaat om een gecompliceerde bouwklus of een simpele doe-het-zelf project, je mag erop vertrouwen dat je met de Stanley 0-43-679 FatMax Pro waterpas altijd het beste gereedschap in handen hebt. Bestel nu en ervaar het gemak, de kwaliteit en de zekerheid die onze webshop te bieden heeft.

   Digitaal display

   Nee

   Lengte waterpas

   2000 mm

   Meetlengte

   2 m

   Magnetisch

   Ja

   Aantal libellen

   3

   EAN

   3253560436797

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.