usp1
usp2
usp3

Steamy SCB26GY BMX 26 Bouw Koelbox - 26L - Grijs

-image
-image
-image
Steamy SCB26GY BMX 26 Bouw Koelbox - 26L - Grijs-image
Steamy SCB26GY BMX 26 Bouw Koelbox - 26L - Grijs-image
Steamy SCB26GY BMX 26 Bouw Koelbox - 26L - Grijs-image
Steamy SCB26GY BMX 26 Bouw Koelbox - 26L - Grijs-image
Steamy SCB26GY BMX 26 Bouw Koelbox - 26L - Grijs-image
Steamy SCB26GY BMX 26 Bouw Koelbox - 26L - Grijs-image
89,95

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de verkoeling met de Steamy SCB26GY Koelbox
   Stel je voor: de zomerhitte straalt onvermoeibaar neer terwijl je hard aan het werk bent op de bouwplaats. Wat je dan nodig hebt is de Steamy SCB26GY BMX 26 Bouw Koelbox - 26L - Grijs, jouw ultieme partner voor verfrissing en koeling. Deze krachtige koelbox is met zorg ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van de bouwomgeving, waarbij duurzaamheid, gebruiksgemak en excellente koeling centraal staan. Met een indrukwekkende capaciteit van 26 liter biedt deze koelbox meer dan genoeg ruimte om al jouw favoriete drankjes en snacks de hele dag door koel te houden. De rubberen sluitingen garanderen een veilige afsluiting en optimale isolatie, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden, en dankzij het stevige handvat is de koelbox eenvoudig te verplaatsen. Een geïntegreerde bieropener biedt extra gemak wanneer je toe bent aan een welverdiende pauze. Bovendien zorgen de antislipvoetjes ervoor dat de koelbox stabiel blijft staan, ongeacht de ondergrond. Voor extra orde is de koelbox uitgerust met een handige mand, ideaal voor het organiseren van jouw versnaperingen. Met de Steamy SCB26GY koelbox aan jouw zijde, zijn frisdrank en snacks altijd binnen handbereik.

   Veilig en duurzaam koelen op elke bouwplaats
   De Steamy SCB26GY BMX 26 Bouw Koelbox is niet zomaar een koelbox; het is een symbool van betrouwbaarheid en duurzaamheid. Gebouwd met het oog op de ruige omstandigheden van de bouwomgeving, weerstaat deze koelbox moeiteloos de dagelijkse uitdagingen ter plaatse. De robuuste constructie zorgt ervoor dat je inhoud veilig en gekoeld blijft, ongeacht de hitte buiten. En met de sterke rubberen sluitingen blijft alles goed geïsoleerd, zelfs tijdens het transport over hobbelige terreinen. Daarnaast onderstreept de aanwezigheid van een bieropener en een opbergmand niet alleen de gebruiksvriendelijkheid maar ook de veelzijdigheid van deze koelbox. De antislipvoetjes voegen een extra laag veiligheid toe door slippen en schuiven te voorkomen, wat essentieel is op plaatsen waar precisie en stabiliteit een must zijn. Als je op zoek bent naar een betrouwbare koeloplossing die jouw versnaperingen veilig en koel houdt, ongeacht de omstandigheden, dan is de Steamy SCB26GY BMX 26 Bouw Koelbox jouw onmisbare metgezel.

   Haal verkoeling in huis met ongeëvenaarde service
   Wanneer je besluit de Steamy SCB26GY BMX 26 Bouw Koelbox - 26L - Grijs aan te schaffen, kies je niet alleen voor topkwaliteit en betrouwbaarheid, maar ook voor de ongeëvenaarde service van onze webshop. Met snelle levering ben je verzekerd dat jouw koelbox zo snel mogelijk jouw kant op komt, zodat je meteen kunt genieten van gekoelde drankjes en snacks. Dit, gecombineerd met scherpe prijzen, zorgt ervoor dat je altijd de beste deal krijgt. Maar dat is nog niet alles; onze webshop staat bekend om zijn vriendelijke service. Bij ons is elke klant koning, en wij staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en te helpen waar nodig. Door bij ons jouw Steamy SCB26GY BMX 26 Bouw Koelbox te bestellen, kies je niet alleen voor een koelbox van topkwaliteit maar ook voor een aankoopervaring die net zo verfrissend is als de drankjes die je erin bewaart.

   Kleurnaam

   Grijs

   EAN

   8720938605635

   Artikelnummer

   401287

   Gewicht

   4.4 kg

   Lengte

   550 mm

   Breedte

   360 mm

   Volume

   26 l

   Hoogte

   370 mm

   1x Steamy SCB26GY Koelbox

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.