usp1
usp2
usp3

Stiga BC 545 B Bosmaaier - 1250W

-image
-image
-image
Stiga BC 545 B Bosmaaier - 1250W-image
Stiga BC 545 B Bosmaaier - 1250W-image
Stiga BC 545 B Bosmaaier - 1250W-image
Stiga BC 545 B Bosmaaier - 1250W-image
Stiga BC 545 B Bosmaaier - 1250W-image
Stiga BC 545 B Bosmaaier - 1250W-image
Stiga BC 545 B Bosmaaier - 1250W-image
Stiga BC 545 B Bosmaaier - 1250W-image
Stiga BC 545 B Bosmaaier - 1250W-image
319,39

Verwachte leverdatum

26-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Stiga BC 545 B: de krachtpatser onder de benzine bosmaaiers
   Telkens als je de tuin in stapt, zijn er uitdagingen die wachten. Maar met de Stiga BC 545 B Bosmaaier in handen, zijn die uitdagingen verleden tijd. Deze krachtpatser, aangedreven door een 42,7 cc 2-takt benzinemotor, kent geen genade voor wildgroei en overwoekerde grasvelden. Met een indrukwekkende maaibreedte van 45 cm en een rechtstaande steel die jouw rug spaart dankzij de versterkte ondersteuning, maak je snel en efficiënt schoon schip in je tuin. Dankzij de U-hendel heb je altijd controle over de machine, zelfs tijdens het aanpakken van de meest hardnekkige begroeiing. Ook het comfort is niet vergeten; een dubbel harnas zorgt ervoor dat het gewicht gelijkmatig verdeeld wordt, zodat je zonder al te veel moeite, uur na uur, kunt doorwerken. En met de Tap&Go dubbele draad (Pro) snoeispoel en het 3T-mes, wissel je snel tussen trimmen en het zwaardere maaiwerk. Laat je niet misleiden door het brullen van de 114,6 dB, want de Stiga BC 545 B is hier om jouw tuinwerk een stuk aangenamer te maken.

   Veiligheid voorop, voor een tuin zonder zorgen
   Met de Stiga BC 545 B aan je zijde voel je je als een ridder met een zwaard, klaar om elke draak (of in dit geval, overwoekerde tuin) te verslaan. Veiligheid en duurzaamheid staan hierbij voorop. De bosmaaier is uitgerust met features die ervoor zorgen dat jij je tuinwerk doet zonder jezelf of de machine te beschadigen. Denk aan de versterkte ondersteuning en het dubbele harnas, waarbij comfort hand in hand gaat met stabiliteit en veiligheid. Het vergt minder van je rug en schouders, waardoor je het langer kunt volhouden. Plus, betrouwbaarheid is een vast gegeven bij deze modelo dankzij de sterke 2-takt motor en hoogwaardige materialen. Hierdoor heb je niet alleen vandaag, maar nog vele seizoenen plezier van deze maai-gigant. En met een beetje zorg en liefde (lees: hendel met respect behandelen en af en toe een blik onder de motorkap werpen), belooft deze bosmaaier jou een langdurige relatieschip.

   Een gazon zo glad als een biljartlaken, met een service om over naar huis te schrijven
   Op zoek naar de ultieme buddy voor jouw tuinavonturen? Zoek niet verder! Want naast dat de Stiga BC 545 B Bosmaaier zelf een toonbeeld van kracht en efficiëntie is, biedt bestellen bij ons nog meer voordelen. Spreekt snelle levering jou aan? Perfect, want voor je het weet staat de postbode al met een glimlach aan je deur. En onze prijzen, die zorgen ervoor dat je bankrekening ook blijft lachen. Maar het stopt niet bij snelheid en scherpte. Bij ons mag je rekenen op een service die net zo vriendelijk is als je buurman, maar dan met meer kennis van gereedschap. Voortaan sla jij je slag met niet alleen een top bosmaaier, maar ook met de wetenschap dat er een team voor je klaarstaat dat minstens zo betrokken is bij jouw tuinprojecten als jij. Zo win je niet alleen de strijd tegen ongewenste wildgroei, maar doe je dat ook met de beste deal die er is.

   Diameter draadspoel

   255 mm

   Opgenomen vermogen

   1.25 kW

   EAN

   8008984853874

   Artikelnummer

   401184

   Lengte

   1890 mm

   Breedte

   690 mm

   Gewicht

   9 kg

   Hoogte

   445 mm

   1x Stiga BC 545 B Bosmaaier

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.