usp1
usp2
usp3

The Little Book of Colour

-image
-image
-image
The Little Book of Colour-image
The Little Book of Colour-image
15,00

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Little Greene's The Little Book of Colour

   Ontdek de kunst van het kleur combineren met Little Greene's The Little Book of Colour, jouw persoonlijke gids voor het creëren van een compleet en harmonieus kleurenpalet. Dit prachtige overzicht bevat alle 196 unieke kleuren van Little Greene, waarmee je vol vertrouwen de perfecte kleurencombinaties kunt samenstellen voor jouw interieur.

   In dit compacte boekje vind je voor elke kleur niet alleen een gerelateerde tint, maar ook een contrasterende en een passende donkere kleur. Zo kun je gemakkelijk spelen met contrast en diepte in je kleurschema. Bovendien worden op elke pagina de specifieke pigmenten vermeld die in elke kleur verwerkt zijn, wat jou helpt bij het maken van de juiste combinaties.

   Of je nu een doorgewinterde Little Greene-fan bent of net begint met het ontdekken van de rijke kleurenwereld, The Little Book of Colour is een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die met vertrouwen kleuren wil kiezen en coördineren. Bestel jouw exemplaar eenvoudig online bij Gereedschapcentrum en laat je inspireren door de veelzijdigheid van Little Greene's kleurenpalet.

   EAN

   5050173035892

   Artikelnummer

   353638

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.