usp1
usp2
usp3

Timberex Satin Oil 1L

Timberex Satin Oil 1L
Outlet
40,89

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
   Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
   Timberex satin oil
   Timberex Satin Oil is een gebruiksvriendelijke onderhoudsolie, ideaal voor geoliede oppervlakken en leverbaar in zowel naturel als wit. Deze olie is ontworpen om diep in de ondergrond door te dringen en droogt snel, waardoor het een efficiënte oplossing is voor het periodiek onderhoud van vloeren die behandeld zijn met Timberex Natural, Timberex Heavy Duty of Timberex Coloured.

   Een van de grote voordelen van Timberex Satin Oil is dat je meestal niet hoeft te schuren voordat je het aanbrengt. Het is arbeidsefficiënt en gemakkelijk te gebruiken. Na aanbrengen is het oppervlak droog na 3 - 6 uur en volledig uitgehard en waterbestendig na 7 dagen. Het verbruik is efficiënt met 15 - 20 m² per liter, afhankelijk van de ondergrond, en het product is verkrijgbaar in verpakkingen van 1 liter en 5 liter.

   Voor het aanbrengen van Timberex Satin Oil, reinig je de vloer eerst met Timberex Bio-C neutrale reiniger en laat je deze drogen. Zorg ervoor dat je Timberex Satin Oil Wit zeer goed doorroert voor en tijdens gebruik, om het witte pigment goed te verspreiden. Werk in secties van maximaal 20 m² per keer. Breng een dunne laag aan met een vloerwisser of platte pad en wrijf de natte Timberex Satin Oil grondig in het oppervlak met een machine en een blauwe nylonpad op ongeveer 150 toeren per minuut. Eventuele spatten op omliggende oppervlakken moeten direct worden verwijderd.

   Verwijder alle overtollige Timberex Satin Oil met een doek binnen maximaal 30 minuten, waarbij je slechts een zeer dunne film overlaat. Alle met olie geïmpregneerde doeken en dergelijke dienen direct in een emmer met water te worden geplaatst vanwege de ontvlambaarheid. Nadat het oppervlak 3 - 6 uur heeft gedroogd, wrijf je het met een rode nylonpad op ongeveer 300 toeren per minuut om de satijnen glans te verhogen.

   Gemorst water moet onmiddellijk worden verwijderd. Na 24 uur mag het oppervlak belopen worden, en de waterbestendigheid neemt toe gedurende de volgende zeven dagen. Tijdens deze periode is het aanbevolen om alleen droog te stofzuigen.

   Met Timberex Satin Oil kies je voor een handige en effectieve manier om je geoliede oppervlakken te onderhouden, met een prachtige afwerking en langdurige bescherming.

   Verfsoort

   Terpentinebasis (Alkyd)

   Volume (product)

   1 l

   Gebruik

   Buiten

   Glansgraad

   Zijdeglans

   EAN

   5413436940096

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.