usp1
usp2
usp3

Trotec B 300 Luchtbevochtiger - 33,6l/24h

Trotec B 300 Luchtbevochtiger - 33,6l/24h
1.861,99
1.692,69

Verwachte leverdatum

13-05-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Trotec B 300 Luchtbevochtiger - Adem in, adem uit
   Heb je ooit stilgestaan bij de kwaliteit van de lucht in jouw ruimte? De Trotec B 300 Luchtbevochtiger is niet zomaar een apparaat; het is een gamechanger in jouw huis of kantoorruimte. Met een slank ontwerp dat niet alleen het oog behaagt, huist dit apparaat een krachtige technologie die jouw ruimte voorziet van een geoptimaliseerde luchtvochtigheid. Met een vermogen van slechts 0,058 Kilowatt is hij zowel energiezuinig als stil, waardoor je hem met gemak in elke omgeving kunt gebruiken zonder gestoord te worden. Hij werkt volgens het verdampingsprincipe, wat betekent dat je nooit last zult hebben van kalkaanslag of condensvorming, en maakt het overbevochtigen van de lucht onmogelijk. Het verdampingsfilter samen met de UV-lamp zorgt niet alleen voor vocht, maar houdt je lucht ook schoon en vrij van kiemen. Speciaal ontworpen om virussen een halt toe te roepen bij een optimale luchtvochtigheid van 50%, maakt deze luchtbevochtiger jouw ruimte een veiligere plek. Kortom, de Trotec B 300 is niet zomaar een bevochtiger; het is jouw persoonlijke bodyguard tegen droge lucht en ziektekiemen.

   Veiligheid en duurzaamheid op de eerste plaats
   Wanneer het aankomt op de Trotec B 300 Luchtbevochtiger, praten we over veel meer dan alleen luchtvochtigheid aanpassen. Dit apparaat is het toonbeeld van betrouwbaarheid en veiligheid. Gemaakt van alleen de beste corrosiebestendige materialen en ontworpen met een slimme modulaire opbouw die je makkelijk zonder gereedschap uit elkaar haalt voor een reinigingsbeurt, maakt onderhoud een fluitje van een cent. Het geïntegreerde UV-lampje zorgt er daarnaast voor dat zowel het water als de lucht in jouw ruimte kiemvrij blijft, zodat jij en je geliefden beschermd zijn tegen ongewenste elementen in de lucht. De Trotec B 300 is niet alleen een investering in de kwaliteit van je leefomgeving, maar ook een investering in jouw welzijn en dat van de mensen om je heen. Zuinig, stil en oersterk: deze luchtbevochtiger is je trouwe bondgenoot door dik en dun.

   Gemakkelijk jouw luchtkwaliteit verbeteren
   Zeg maar dag tegen droge lucht en vervelende virusjes. Met de Trotec B 300 Luchtbevochtiger haal je niet alleen een stukje top technologie in huis, je haalt ook een stukje rust. En wist je dat het bestellen van deze luchtbevochtiger via onze webshop je ook nog eens een hoop voordelen oplevert? Snelle levering staat bij ons hoog in het vaandel, dus voordat je het weet, adem je thuis of op je werk schone en vochtige lucht in. En dankzij ons brede assortiment kun je bij ons terecht voor al je behoeften op het gebied van luchtbehandeling, en meer. Scherpe prijzen, vriendelijke service en een webshop die van gemakkelijk shoppen zijn missie heeft gemaakt; waar wacht je nog op? Breath easy, breath clean, met de Trotec B 300 Luchtbevochtiger en onze webshop.

   Werkt op

   Netstroom

   Opgenomen vermogen

   0.058 kW

   Hoogte (Product)

   710 mm

   Maximaal geluidsniveau

   Stil - 0 t/m 60 dB

   Breedte (Product)

   740 mm

   Gewicht (Product)

   21 kg

   Lengte (Product)

   410 mm

   EAN

   4052138001172

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.