usp1
usp2
usp3

Trotec B 500 Luchtbevochtiger afstandsgestuurd - 60l/24h

Trotec B 500 Luchtbevochtiger afstandsgestuurd - 60l/24h
4.225,79
3.841,69

Verwachte leverdatum

08-05-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Trotec B 500 Luchtbevochtiger - Fluisterstil comfort op afstand
   Op zoek naar een slimmere manier om je leefomgeving gezonder te maken zonder dat je er constant mee bezig hoeft te zijn? Maak kennis met de Trotec B 500 Luchtbevochtiger. Met zijn indrukwekkend opgenomen vermogen van slechts 0,125 Kilowatt levert deze topper niet alleen een grondige luchtbevochtiging, maar filtert en reinigt hij ook nog eens de lucht. En dat allemaal bijna onhoorbaar. Dankzij de fluisterstille radiale ventilator, die je handmatig of volautomatisch bestuurt, blijft je leefomgeving precies zoals jij het wil - zonder storend geluid. En met de slimme infraroodafstandsbediening heb jij de touwtjes in handen, terwijl onbevoegden geen kans krijgen de settings te wijzigen. Perfect voor iedereen die houdt van makkelijk doch effectief!

   Zeker en veilig in gebruik - Slim is het nieuwe sterk
   De Trotec B 500 is een ware innovator op het gebied van luchtkwaliteit. Met zijn overzichtelijk bedieningsdisplay en eenvoudig te navigeren menu ben je altijd up-to-date over de belangrijkste instellingen zoals watervulpeil en ventilatorsnelheid. Maar deze luchtbevochtiger zit nog voller slimme features! Het zelfdiagnosesysteem vertelt je wanneer het tijd is voor een filtervervanging en signaleert eventuele storingen, inclusief foutcodes. Zo blijf je zeker van een constante, zuivere luchtstroom en kan je zorgeloos ademhalen. En dankzij de IR-sensormeting tot 30 meter afstand kun je de sensor plaatsen waar je maar wil, zonder in te leveren op nauwkeurigheid of betrouwbaarheid. Oftewel: je haalt een stukje toekomst in huis.

   Voel het verschil met elke ademhaling - Bestel bij ons!
   Kies voor de Trotec B 500 Luchtbevochtiger en je kiest voor een gezondere leefomgeving. Wist je dat het verhogen van de luchtvochtigheid tot 50% het risico op virussen zoals het coronavirus aanzienlijk verlaagt? Bescherm dus jezelf en je geliefden met deze innovatieve oplossing. En waarom zou je hem bij ons bestellen? Simpel: we bieden niet alleen snelle levering zodat je direct kan genieten van betere lucht, maar onze scherpe prijzen zorgen ervoor dat gezondheid niet ten koste gaat van je portemonnee. Voeg daar onze vriendelijke service aan toe en je weet dat je de juiste keuze maakt. Want waarom moeilijk doen, als het ook makkelijk kan?

   Opgenomen vermogen

   0.125 kW

   Werkt op

   Netstroom

   Hoogte (Product)

   620 mm

   Max te bevochtigen oppervlakte

   420 m²

   Breedte (Product)

   755 mm

   Gewicht (Product)

   24 kg

   Maximaal geluidsniveau

   Stil - 0 t/m 60 dB

   Lengte (Product)

   365 mm

   EAN

   4052138001189

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.