usp1
usp2
usp3

Trotec TIH 500 S Infrarood-verwarmingsplaat - 580W

Trotec TIH 500 S Infrarood-verwarmingsplaat - 580W-image
190,39

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Trotec TIH 500 S Infrarood paneel: laat de zon in huis
   Heb je ook last van die kille hoekjes in huis die nooit echt warm lijken te worden? Of zoek je een efficiënte oplossing om jouw werkplaats of bijkeuken door de koude maanden heen te helpen zonder de energierekening door het dak te jagen? Kijk dan niet verder dan de Trotec TIH 500 S Infrarood-verwarmingsplaat. Met een indrukwekkend vermogen van 580 Watt straalt dit paneel behaaglijke warmte uit, rechtstreeks vergelijkbaar met het natuurlijke gevoel van zonneschijn. Door direct objecten en personen in de ruimte te verwarmen, in plaats van de lucht te verwarmen die vervolgens weer snel verdwijnt, biedt de TIH 500 S een veel efficiëntere manier om warm te blijven. En met afmetingen die niet al te veel ruimte in beslag nemen (905mm breed en 605mm hoog), is dit aluminiumwonder zowel praktisch als krachtig. Uitgevoerd met oververhittingsbeveiliging en een IP-waarde van IP54, maakt dit model zowel veilig als geschikt voor verschillende ruimtes. Welkom een stukje zon in huis, zonder de UV-stralen!

   Een veilige haven van warmte
   Je wilt natuurlijk niet alleen dat je ruimte snel warm wordt, maar ook dat dit op een veilige en duurzame manier gebeurt. De Trotec TIH 500 S Infrarood-verwarmingsplaat heeft dit helemaal begrepen. Dankzij de oververhittingsbeveiliging hoef je je geen zorgen te maken dat jouw nieuwe bron van warmte een gevaar vormt. Het apparaat schakelt automatisch uit voordat het te heet wordt, zodat je je veilig en zorgeloos kunt voelen in jouw verwarmde ruimte. Met het IP54 certificaat is het niet alleen beschermd tegen stof, maar ook tegen spatwater, waardoor je het zowel in de werkplaats als in vochtigere ruimtes zoals een badkamer kunt hangen of neerzetten. Dit stijlvolle, duurzame aluminium paneel, staand of hangend te plaatsen, biedt flexibiliteit en betrouwbaarheid in elke ruimte. Warmte waar je op kunt vertrouwen, zonder compromissen.

   Jouw warmte, onze belofte
   Wanneer je besluit dit stuk innovatieve warmte-techniek in huis te halen, wil je dat natuurlijk snel, tegen goede voorwaarden en met een service die staat als een huis. Door jouw Trotec TIH 500 S Infrarood-verwarmingsplaat bij ons te bestellen, zorgen wij voor een snelle levering zodat je niet langer in de kou hoeft te staan dan absoluut noodzakelijk is. Ons groot assortiment zorgt ervoor dat je altijd het juiste product vindt dat aan jouw wensen voldoet en onze scherpe prijzen betekenen dat je hier geen fortuin aan kwijt bent. Met onze vriendelijke service staat er altijd iemand klaar om je te helpen, of het nou gaat om advies over de beste plaatsing of vragen na de aankoop. Laat ons zorgen voor de warmte, zodat jij je kunt concentreren op het genieten ervan!

   Werkt op

   Netstroom

   Bereik

   0.54 m²

   Plaatsing

   Staand, Hangend

   IP waarde

   IP54

   Snoerlengte (meting)

   1.9 m

   Verwarmend vermogen

   580 W

   Model

   Hangend, Staand

   Materiaal

   Aluminium

   Overhittingsbeveiliging

   Ja

   Opgenomen vermogen

   500 W

   EAN

   4052138011515

   Artikelnummer

   348547

   Breedte (Product)

   905 mm

   Lengte (Product)

   22 mm

   Gewicht (Product)

   5 kg

   Hoogte (Product)

   605 mm

   1x Trotec TIH 500 S Infrarood paneel

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.