Wera Bicycle Set 3 A, 40‑delige Ratelset - 1/4"

placeholder-product-media-alt-text-not-set
145,09

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Standaard meegeleverd

   1x Wera 05004183001 Ratelset

   Bijzondere kenmerken

   Fietsgereedschapsset bestaande uit ratel, bits, doppen en een bithandhouder en dit alles uiterst compact. Perfect als universele begeleider voor legio schroefwerkzaamheden. Met bijzonder extraatje: De set bevat twee etuis - een voor de complete set en een klein, zacht etui om het gereedschap voor onderweg veilig in de fietstrui te kunnen opbergen. Het zachte etui is bovendien voorzien van lussen waarin CO2-patronen kunnen worden opgeborgen (patronen niet inbegrepen).
   Met handig kettinggereedschap (kettingpons en - houder) voor het repareren van fietskettingen.
   Hoogwaardige bithandhouder met Kraftform Plus greep voor comfortabel, ergonomisch werken. Bitratel om toch snel te kunnen werken op plaatsen waar machinaal schroeven of gebruik van regulier handgereedschap vanwege de beperkte ruimte niet mogelijk is. Snel om te schakelen van linksom naar rechtsom en vice versa dankzij omschakelpal. Snel draaien (met duim) via geribbelde ratelkop. Eenvoudig te bedienen, zelfs met 1 hand. Ergonomische ratelkop/-hendel: Kraftform geometrie met perfect gevormde gripvlakken voor de vingers. Doordat bits rechtstreeks in de ratelkop kunnen worden geplaatst, ontstaat een compact stuk gereedschap dat ook op plaatsen met geringe werkhoogte gebruikt kan worden. Kleine terughaalhoek van 6° om nauwkeurig te kunnen werken Robuuste, smeedijzeren uitvoering. Draaimomenten van meer dan 65 Nm. Het Rapidaptor bit-magazijn met sneldraaihuls: Te gebruiken als verlengstuk, voor razendsnel vervangen van het bitje, zelfs de kleinste maten, zonder gereedschap met slechts 1 hand.
   Zyklop doppen met kleurcodering op maat en maatcode - voor het eenvoudig en snel vinden van de benodigde dop. Comfortabel in gebruik dankzij kraag aan achterzijde; deze zorgt voor een optimale grip, zelfs als de handen onder de olie zitten. Met kogelvanggroef. Voor buitenzeskantschroeven en -moeren. Gemaakt van mat verchroomd chroom-vanadium.
   Met de glasvezel versterkte bandenlichters va kunststof kunt u de band veilig van de velg halen, zonder daarbij de velg te beschadigen. Een bandenlichter met ventieluitdraaier, een bandenlichter met 1/4" bitopname.

   Specificaties

   Afmetingen: 210x105x65 mm
   Gewicht: 750 g

   Gewicht (Product)

   750 g

   Breedte (Product)

   105 mm

   Lengte (Product)

   210 mm

   Hoogte (Product)

   65 mm

   EAN

   4013288227607

   1x Wera 05004183001 Ratelset

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is