usp1
usp2
usp3

Wofix 0341167 Spaanplaatschroef TX25 Verzinkt - 5.0 x 70 mm (200 stuks)

Wofix 0341167 Spaanplaatschroef TX25 Verzinkt - 5.0 x 70 mm (200 stuks)
Outlet
12,59

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
   Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
   Ontdek de Wofix Spaanplaatschroef TX25 Verzinkt

   Als je op zoek bent naar een betrouwbare schroef voor jouw houtwerkzaamheden, dan is de Wofix Spaanplaatschroef TX25 Verzinkt jouw ideale partner. Deze schroef is speciaal ontworpen voor universeel gebruik in hout en komt met een reeks kenmerken die jouw klus een stuk makkelijker maken.

   De schroef heeft een platte kop die mooi verzinkt in het hout, waardoor je een strakke afwerking krijgt. Onder deze kop bevinden zich freesvlakken die ervoor zorgen dat de schroef gemakkelijk in het hout verzinkt zonder het materiaal te splijten. Het speciale snijpunt van de schroef betekent dat je in de meeste houtsoorten niet hoeft voor te boren, wat je tijd en moeite bespaart.

   De grove draad zorgt voor een snelle en sterke bevestiging, terwijl de gekartelde schroefdraad de inschroefweerstand vermindert, waardoor je minder kracht hoeft te zetten. Een extra diepe bit-indruk zorgt voor een perfecte passing met de aandrijving, in dit geval een TX25, wat slippen tijdens het schroeven voorkomt.

   Deze schroeven zijn gemaakt van stevig staal en zijn verzinkt voor extra duurzaamheid. Met een diameter van 5 mm en een lengte van 70 mm zijn deze schroeven robuust genoeg voor de meeste klussen. Bovendien worden ze geleverd in een set van 200 stuks, zodat je voldoende hebt voor zowel kleine als grote projecten.

   Kies voor de Wofix Spaanplaatschroef TX25 Verzinkt en ervaar het gemak van werken met kwaliteitsschroeven die ontworpen zijn voor professionals zoals jij.

   Kopvorm

   Plat

   Schroefdraad

   Voldraad

   Aantal stuks

   200

   Aandrijving

   TX25

   Diameter

   5

   Lengte schroef

   70 mm

   Type schroef

   Spaanplaatschroef

   Materiaal

   Staal

   Toepassing op

   Hout

   EAN

   8718309691363

   200x Wofix 0341167 Spaanplaatschroef

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.