usp1
usp2
usp3

WOLF-Garten BW 25 M Multi-Star Ragebol - 200mm

WOLF-Garten BW 25 M Multi-Star Ragebol - 200mm-image
Cashback
adviesprijs
28,00
26,59

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Koop een deelnemend WOLF-Garten product tijdens de actieperiode van 15 april 2024 tot en met 14 juli 2024 en ontvang 20 procent van je aankoop terug. Ga naar de site van WOLF-Garten en claim jouw cashback.
   Koop een deelnemend WOLF-Garten product tijdens de actieperiode van 15 april 2024 tot en met 14 juli 2024 en ontvang 20 procent van je aankoop terug. Ga naar de site van WOLF-Garten en claim jouw cashback.
   WOLF-Garten 71ANA008650 Overig tuingereedschap: de ultieme bondgenoot tegen spinnenwebben
   Ken je dat? Die vervelende spinnenwebben en stofhoekjes hoog boven je hoofd waar geen bezem, noch stofdoek bij kan? WOLF-Garten snapt jouw frustratie en presenteert met trots de BW 25 M Multi-Star Ragebol – jouw nieuwe maatje in de strijd tegen onbereikbare stofnesten. Met een breedte van 26 centimeter en een hoogte van slechts 6 centimeter, is deze ragebol compact, maar krachtig genoeg om de hoogst gelegen hoekjes in huis of de tuin aan te pakken. Dit slimmigheidje is niet alleen een ster in het opruimen van spinnenwebben; het dient ook als een handige gotenreiniger. Dus, of het nu de hoeken van je plafond of de goten betreft, met het multi-star systeem en de variabel instelbare werkhoek heb jij vanaf nu alles onder controle – en dat allemaal vanaf de veilige grond! Plus, met de optionele multi-star Variosteel, die uit te strekken is tot wel 5.20 meter, zijn zelfs de meest ontoegankelijke plekjes geen partij meer.

   Jouw wapen in de strijd voor een schoon huis: veilig en duurzaam
   Hoog, hoger, hoogst – geen hoogte is te gek voor de WOLF-Garten BW 25 M Multi-Star Ragebol. En het mooiste? Je blijft gewoon met beide benen op de grond. Dit stuk gereedschap is niet alleen een kampioen in zijn flexibiliteit en bereik, maar blinkt ook uit in veiligheid en duurzaamheid. De variabel instelbare werkhoek maakt het mogelijk om elk hoekje en gaatje te bereiken zonder daarbij onnodige risico’s te nemen of acrobatische toeren uit te halen. Tel daarbij op dat deze ragebol staat voor kwaliteit en lange levensduur – typisch WOLF-Garten – en je hebt een betrouwbare partner in je arsenaal tegen huis-tuin-en-keukenfrustraties. Eindelijk, een oplossing die zowel veilig is voor jezelf als liefdevol naar je woongenot.

   Bestel nu en zeg vaarwel tegen de hooggelegen stofmonsters!
   Genoeg van die onbereikbare stofnesten en goten vol bladeren? Grijp dan nu je kans! Door de WOLF-Garten BW 25 M Multi-Star Ragebol te bestellen bij onze webshop, profiteer je van niet alleen een schoon huis en tuin, maar ook van onze super scherpe prijzen en snelle levering. Plus, mocht je nog twijfelen over welke tools het beste bij jouw klus passen, dan staat ons team voor je klaar met advies op maat en die vriendelijke service waar we zo bekend om staan. Schop tegen die stofwebben in hoge hoeken, helemaal op jouw voorwaarden. Waar wacht je nog op? Duik in ons groot assortiment en maak vandaag nog je leven een stukje zorgelozer.

   EAN

   4008423878462

   Artikelnummer

   196806

   Breedte (Product)

   26 cm

   Hoogte (Product)

   6 cm

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.